Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Honnan tudom megállapítani...

Honnan tudom megállapítani egy használt független Iphone 4-ről, hogy lopott vagy sem?

Figyelt kérdés
venni akarok egy iphone 4-et független és doboz van mellé..de honnan tudom megállapítani, hogy lopott vagy sem?

2013. ápr. 8. 21:17
1 2 3
 21/22 Marc530d válasza:
Látszik, hogy mekkora egy debil vagy. Lopott iPhonokat veszel azt még melledet is vered te csíra. Ilyen hülye a világon nincs mint te, hogy itt hírdeted magad. Amúgy meg azt kívánom neked mindig legyen valami tolvaj aki állandóan a nyakadra jár és amint van egy kis ingóságod ellopják mert hasonló cipőben járok. Remélem hamarosan a rendőrség kopogtat nálad!
2013. okt. 13. 09:19
 22/22 danpe75 válasza:
Ne foglalkozz a sok sznob csírával, azért jár itt ez a patkány ország mert a sok debil mama kedvence így fogja fel!! Meglehet élni ebbe az országba, hahaha ne nevettessetek birkák!! És mindenki úgy él meg ahogy tud,fa***kalapok! Ti meg csicskázzatok valamelyik cégnél és nyaljátok a főnök se**ét! Ja és én még helyesen írni is tudok, gyökerek!!!
2014. febr. 9. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!