Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Honnan tudom megállapítani...

Honnan tudom megállapítani egy használt független Iphone 4-ről, hogy lopott vagy sem?

Figyelt kérdés
venni akarok egy iphone 4-et független és doboz van mellé..de honnan tudom megállapítani, hogy lopott vagy sem?

2013. ápr. 8. 21:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ahogy a szóhasználatod meg a helyesírásod elnézem, nem lehetsz túl iskolázott. Ebből is látszik, hogy főleg melyik réteg az amelyik ilyen szánalmasan gondolkodik.
2013. ápr. 10. 00:06
 12/22 anonim ***** válasza:
Plusz gondolom lopni is szoktál, mert az nem bűn, hogy lopott cuccot veszel, attól nem áll messze, hogy te magadnak is lopj Ez igen gratulálok, ehhez a gondolkodáshoz.
2013. ápr. 10. 00:07
 13/22 anonim ***** válasza:
Ha arra celzol akkor nem roma vagyok :) de sok telot veszek roma "kereskedoktol" lehet rossz a felfogasom es nem vagyok iskolazott...csak egy sima eretsegi ....de en legalabb ra jottem hogyan kell rizikoksntesen megni ebbe a varosba ugy hogy semmibe ne nelkulozzek es 21 evesen ne keljen senkinel lakni illetve senkitol kerni (anyu apu rokonok) es majd ha egyszer ti is ezt eleritek hogy megeltek egyedul teljesen es tudtok mondjuk havi 80-100 ezrte adni a szuloknek minden honapba ugy hogy egy gep melledt ulok es telokat rendelsz ebayrol mondjuk 100$ amibe szinten csak alaplap csere kell es meg tudom venni az alujarokba azt a napi 2-5 telot amibe szinten es meg csinaltattom (nekem olcson) es el lehet adni szinten neten mondjuk es fogok egyen 35-50 ezerig :)) addig csak az olyanokon mint te nevetek :)
2013. ápr. 10. 06:05
 14/22 anonim ***** válasza:
Ès mindenrol szamlam van az a vicc ebbe :) alujaros telefonos is ad szamlat meg a neten meg legalisan lehet adni venni es az alaplapcsere meg meg 1 eves garit ad a telonak :) amirol szinten mindig van papir mert az nekem elony :)
2013. ápr. 10. 06:07
 15/22 anonim ***** válasza:
tegyük hozzá, hogy amit utcán árulnak 25ért, az jó esélyel csak egy klón...eredetiekért ott is elkérnek 70-80ezret, attól függetlenül, hogy letiltott vagy hogy működik-e egyáltalán...most ha tegyük fel veszel egy eredetit, lealkudod 50-60ezerre, és te még rendelsz hozzá alaplapot, amit valaki beszerel 5-10ezerért(hozzáértőre gondolok..), akkor is 100ezernél vagy, ami azért 25ezernél jóval több...
2013. ápr. 10. 07:42
 16/22 anonim ***** válasza:
#13: adót mennyit is szoktál fizetni ezek után?
2013. ápr. 10. 07:56
 17/22 anonim ***** válasza:
Sima valalkozas / ho az eves kerest utan kell mint minden otthoni / magan vallalkozo.
2013. ápr. 10. 08:16
 18/22 anonim ***** válasza:
Akkor nem vagy tisztàba az àrrakal....nèzz fel ebayre egy amerikai fuggos telot oda adnak 100-120$ ba vagy akik haza jonnek azok is eldjak ugyen enyibe...klonaokat meg egybol ki szurud.
2013. ápr. 10. 08:19
 19/22 anonim ***** válasza:
az lehet, hogy ebay-en 100-120ért megveszed, de mivan, ha fennakad a vámellenőrzésen? akkor vettél egy téglát, mégis ki kell fizetned utánna az áfát+vámot a nav által meghatározott érték után(az meg közelíthet az itthoni árhoz is..) nekem is vették már el amerikából érkező dolgomat és csak a szerencsén múlott, hogy értékhatár alatt állapították meg az árát, és csak az áfát kellett kifizetnem..még ígyis kb majdnem ugyanannyiba jött ki, mintha itthon vettem volna.
2013. ápr. 10. 09:29
 20/22 anonim ***** válasza:
Látom az érettségin is csak mázlid volt, ahogy a helyesírásod elnézem. Meg lehet élni becsületesen is és nem úgy, hogy lopott cuccokkal kereskedsz. Tudod ezt hívják orgazdaságnak. Vagyis te egy bűnözó vagy akár tetszik akár nem.
2013. ápr. 10. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!