Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia Lumia 800-ról lennének...

Nokia Lumia 800-ról lennének kérdéseim, válaszolnátok?

Figyelt kérdés

Nemsokára lesz a szülinapom, és ezt a telefont néztük ki nekem, mert nagyon tetszik. :)

1. A menü színe alapból milyen? Mert ilyen rózsaszín telefont szeretnék, rózsaszín menüvel...

[link]

de lehet, hogy kék színű lesz, mert ilyet is láttam már képeken. Vagy ez beállítható? (Bocsi, hogyha ez buta v. egyértelmű kérdés, de fogalmamsincs róla.)

2. Elfér egy átlagos (EUR 34) nadrág zsebében, vagy ahhoz túl nagy?

3. Könnyű kezelni, pl. egy 14-16 évesnek? Szerintetek ez a telefon még három év múlva "aktuális", vagyis nem elavult lesz?

4. A rózsaszín fajta élőben is olyan szép élénk, mint a képeken? Ugye ilyen színű? :

[link]

5. Okos telefonom egyáltalán nem volt még, csak sima érintős, a windows phone 7.5-ös op.rendszert könnyű használni? Ez vagy az androidos a jobb?

Köszönöm előre is a válaszokat, nagyon fontos lenne! :)

Csak néhány igennel v. nemmel is sokat segítetek!

2013. ápr. 4. 16:20
1 2 3
 21/26 Nyúlós lónyál ***** válasza:
Ez a rendszer verziója. Minél frissebb, annál több új funkciót tartalmaz és támogat. Amit egy régebbi támogat, azt az újabb is fogja, de fordítva ez már nem biztos, hogy igaz.
2013. ápr. 5. 18:01
 22/26 A kérdező kommentje:
De hogy lehet, hogy az alkalmazásoknál teljesen eltűnt A 7.8as rendszer néhány nap alatt, és a t-mobilenál is "átíródott" 7.5-re?
2013. ápr. 5. 18:29
 23/26 Nyúlós lónyál ***** válasza:
Milyen alkalmazásoknál tűnt el a 7.8? Nem értelek.
2013. ápr. 5. 19:43
 24/26 anonim ***** válasza:
Megpróbálom elmagyarázni.Ne foglalkozz avval hogy 7.5,vagy 7.8-at ír.Itt a lényeg a 7.Attól hogy 7.5 öt ír azt,7.8-ra is leszedheted.Ahogy WP8-ra is.WP7.X-re akkor nem szedhetsz le egy alkalmazást ha azt látod hogy WP8-ra van csak.Mi az oka ezeknek?A WP7 CE kernelre épül,ezért csak olyan alkalmazást futtat ami erre íródott,de az mindegy hogy 7.X akármi,mert mind CE,ami 7.A WP8 azért is jobb,és fejlettebb,mert az már NT kernelre épül.Ami ugye futtat NT-re íródott alkalmazást is,DE a CE-re íródott alkalmazásokat is képes futtatni.Fordítva ez sajnos nem igaz,mert a WP7 CE nem képes futtatni az NT(natív)rendszerre írt alkalmazásokat.Ez is az oka annak,hogy a WP7-es telefonok nem kapták meg frissítésben a WP8-at,csak vigaszdíjként kaptuk a 7.8-at.Valójában a WP8 nem is a WP7 frissítése,mert nem ugyanazt a rendszert használja,hanem egy új rendszer.Még ha ránézésre ugyanúgy is néz ki.Az NT-vel sokkal több szabadsága van a fejlesztőnek,ezért arra fogja írni.Ha jófej,akkor megírja CE-re is a WP7-eseknek,de akkor gyakorlatilag kétszer kell megcsinálnia ugyanazt az alkalmazást.Na most valószínű ez a jövőbe egyre ritkább lesz.Persze a régi WP7-es alkalmazások nem tűnnek el a piactérről,de azért rosszul fog esni,ha egy új alkalmazást nem tudsz letölteni a WP7-es telefonodra,mert a fejlesztő nem írta meg CE-re.
2013. ápr. 6. 15:20
 25/26 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ, főleg az utolsónak! :) Sikerült megértenem, még egyszer köszönöm! :)
2013. ápr. 6. 17:42
 26/26 anonim válasza:

1. Belehet állítani több színben is a menüt

2. Elfér de jobb, ha a polódal egy kicsit letakarod

3. 10 éves vagyok és nekem Nokia Lumia 800 van és én nagyon jól tudom kezelni neked még könnyebb lesz és ha már nem is lesz annyira értékes de biztosan vagyok benne, hogy jó a telefon

4. Igen (talán egy nagyon picikét sötétebb)

5. Nagyon jó a telefon, és jobb mint az android :)

2013. aug. 8. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!