Nokia Lunia 800 tulajok, válaszolnátok a lenti kérdésekre?
Milyen telefonról váltottatok a 800-asra?
Mennyire vagytok megelégedve a készülékkel?
Megbántad a cserét, vagy megeérte? Ajánlanád a telefont?
Inkább egy WP8-as teló után érdeklődj, ha androidról váltanál, megbánnád a 7.x korlátai miatt.Lumia 820,720 érdekeljen inkább.
Egyébként jó a WP OS, stabilabb és gyorsabb, mint az android, csak szokás kérdése.Illetve mindig azt mondtam rá, hogy csak a végletek jellemzik.Vagy tetszik, vagy nagyon nem.Vagy szereted, vagy gyűlölöd, vagy elégedett vagy vele, vagy azonnal meg akarsz szabadulni tőle.Ha WP-s telón gondolkozol, előtte mindenképp olvass utána, nézz róla videókat, vagy menj be a szolgáltatódhoz és tapizd meg az egyiket személyesen is, hogy kipróbáld.Akkor tuti nem veszel zsákbamacskát.(Mellesleg nem lumiám van, de volt már WP telóm)
Én Nokia 5230-ról váltottam. Maga volt a megváltás, amikor a dobozából kicsúsztattam.
Hogy mennyire vagyok megelégedve? Nos, terveim szerint az első olyan telefonom, amely meg fog élni minimum 3, de inkább 4 évet, vagy ameddig bírja. Szeretem nagyon a gyorsasága miatt.
Nem ajánlanám már a Lumia 800-at, de ha csak alap zene-telefon-sms-fényképezés-facebookra-internetre kell, akkor tökéletes. Komolyabb használatra ott a wp8.
Megbánni nem bántam meg, pedig mielőtt megvettem tartottam tőle egy kicsit, de szerintem a legjobb OS.
w200i
nagyon meg vagyok elégedve
nem nem bántam meg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!