Térerő továbbítás. Hogyan?
Figyelt kérdés
A házunkban elég gyenge a térerő, szinte használhatatlan a mobil házon belül. Olvastam olyanokat, hogy lehetséges egy külső antennával befogni a jelet és kábellel továbbítani. Nos nekem van egy használaton kívüli parabola antennám bevezetett kábellel. Pontosan mit kellene beszereznem, hogy a kábel benti végéhez csatlakoztatva szórja a jelet? Azaz olyan térerő legyen a szobában mint a tetőn. Lehetséges ez egyáltalán?2013. ápr. 4. 00:46
1/4 anonim válasza:
ilyen részletesen nem értek hozzá, de szerintem a parabola antenna nem jó mobilhálózatokhoz.
2/4 A kérdező kommentje:
Értem. Nem gond, beszereznék olyat amilyen szükséges,csak jó lenne tudni mi merre hány méter:)
Vagyis pontosan mit kell vennem.
Az internet antenna se jó? Vagy a mezei sima tv antenna?
2013. ápr. 4. 01:00
3/4 anonim válasza:
az antennákat általában méretezni kell az adás-vételi frekvenciára. CB antennánál pld műszerrel mérve méretre vágják őket a legnagyobb nyereség érdekében! Egy nem megfelelő antenna adáskor tönkreteheti a készüléket. viszont lehet kapni kimondottan mobiltelefonokhoz készitett külső antennákat, mobilos szaküzletben próbálkozz, csak 1-2 e Ft! Bár azt már nem tudom, hogy lehet csatlakoztatni, mert a régi mobilokon direkt volt erre egy kimenet, az újakon pedig már nem ...
4/4 anonim válasza:
gyárcsarnokokban, nagyon bevásárlóközpontokban is telepítenek ilyen rendszereket, mert az épület szerkezete nagyon leárnyékolja mobilfrekvenciákat. tudtommal meg lehet oldani ugyanilyen rendszert kicsiben is (külső antenna, jelerősítő, és belső antenna). részletesebben nem tudok róla, és az árukról sem tudok nyilatkozni, te tuti megoldható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!