Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Minecraft szerver help?

Minecraft szerver help?

Figyelt kérdés
Sziasztok, az van hogy csináltam minecraft szervert, port forwardingosat, minden oké, 25565-os megszokott port, a szerver megy, én feltudok menni rá, de a haverjaimat valamiért nem látják a szervert? Nekik ugyanazt az ipt kell beírni mint amivel én felmegyek, vagy mit?

2013. jan. 21. 17:41
 1/5 anonim ***** válasza:
whatismyip.com <-- ezt az IP-t kell nekik beírni.
2013. jan. 21. 17:43
 2/5 A kérdező kommentje:
De a server cfgben az ip az az ipv4 az ipconfigból?
2013. jan. 21. 17:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát a server.properties-ben lévő IP-d legyen az is, amit a whatismyip.com vagy .org oldalon látsz, mert ha a 192.xxx.xxx.xxx címet írod be, azt csak te éred el mert az a local IP-d
2013. jan. 21. 18:11
 4/5 A kérdező kommentje:
Szóval, akkor a port az 25565 és port forwardolva van a routeren és ott az ip a router ipje, a server cfgben az online mode false, port 25565, ip az az ipv4ből van, és a haverok a netem ipjével kéne feljöjjenek de ott connection overtimeot ír..
2013. jan. 21. 18:27
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem ez volt problémám és hamachival meg tudjátok csinálni.

Letöltöd, megynyitod aztán fenti pontok közül hálózat, és ott új hálózat ott adj meg bármit azt haverjaidnak csak csatlakozniuk kell rá, utàna mc-ban sima ip re csatlakoznak. Ennyi

2013. ápr. 4. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!