Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Android vagy Windows Phone?...

Android vagy Windows Phone? Sony Xperia P vagy Nokia Lumia 620?

Figyelt kérdés
Sony Xperia P és a Nokia Lumia 620 között gondolkodok. Nem játszanék rajta. Annyi a lényeg hogy legyen egy megbízható mobilom. Azaz ne fagyjon le állandóan, gyors legyen, stabil legyen. Ami még lényeg hogy WiFi hálózaton és 3G hálózaton egyaránt tudjak internetezni, tudjak zenét hallgatni és ha úgy adódik tudjak fényképezni ( nem kell nagyon szuper kamera, ha eléri a mostani Nokkia C2-01 telefonom szintjét képminőségben már elégedett vagyok ). Azt hiszem amiket felsoroltam mindkét telefon bőven teljesíteni tudja ezért sem tudom eldönteni hogy melyiket vegyem. Ti mit ajánlotok?

2013. ápr. 3. 18:28
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Hát akkor valószinű hülyék vagytok az androidhoz.
2013. ápr. 4. 15:30
 22/32 anonim ***** válasza:
Utolsó: Az nem normális, hogy ahhoz hogy egy normális, minimális akadó (olyan droidnál nem létezik hogy nem akad) rendszere legyen, értenie kell a linux kernel működését, azt "szerkezgetni", recorvery -t felrakni, root -olni, odex és deodex -elni, compile és decompile -hez érteni, zipalign -ot rakni, lib fájlokat szerkeszteni, binárisokat módosítani, scripteket írni, service.jar és framework.jar szerkezteni, amihez smali és bakslami kell, a framework-res.apk -t moddolni és még sorolhatnám. Nem mindenki születik programozónak, vagy "számítógép zseninek". Az ios és wp használatához mi kell? Semmi. Esetleg ios -nél a jailbreak, de hacsak nem akarsz warezolni, felesleges.
2013. ápr. 4. 15:58
 23/32 anonim ***** válasza:
Én pl symbianra írtam programokat,máig a legjobb rendszer szerintem. Az hogy hardveresen nem fejlődőkéles most hagyjuk. Csak az os ről van szó. Megbízható, stabil, gyors. Igen, gyors azon a vason, és több, akár 30 progi futtatásánál sem akad. Eljárt felette az idő, de máig a legjobb szerintem. Droidon nem programoztam, haszáltam, szar. Van symes telóm, mellé van wp. A win gyors, stabil, de korlátolt. A 8 szabadabb picit. De a lényeg, ez is mint a symbian fele olyan vason fut ùgy mint a droid. Nem fog bepusztulni minden szartól. Ha alap dolgok, telefon, smsm, net zene film gps és néha unaloműző játékra kell telefon akkor nagyszerű.
2013. ápr. 4. 16:17
 24/32 anonim ***** válasza:

Hulyek vagyunk az androidhoz xD

Nemtudom miert istenited annyira az androidot.. Talan mert hulye vagy a wphez xD

2013. ápr. 4. 17:37
 25/32 Furjadék* ***** válasza:

23, szívemből szóltál!

Nagy sajnálattal váltam meg annó a C7-es nokiámtól, egy L710-re, mert egy nagyon jól összerkaott telefon volt!800Mhz-en úgy futott az android, mit futott rohangált és örjöngött, mint húgom Galaxy Ace-én, (amiben azért valljuk be picit fejleteb proci meg több RAM van)ahol ha fél perc alatt bekapcoslt, akkor már jó időt futott.

de ez csak egy a száz dologból.jó, lehet nem eye candy, de teljes mértékben használható, szerethető.

21: a mi kurv@ anyánkat, h nem karunk Cynagen móddal szarakodni, esetleg bootloadert feltörni, hogy egy házilag heggesztett rendszert tegyek fel a telefonomra.kiveszem a dobozból és hazsnálom, ilyen a telefon, nem feldugom a gépre és 2 órán át tökölök a megfelelő rom kiválasztásával.

2013. ápr. 4. 20:52
 26/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Meg is vettem a Telenor weboldalán a Nokia Lumia 620-at. Kíváncsian várom milyen lesz. :)
2013. ápr. 4. 21:44
 27/32 anonim ***** válasza:
lumia egy szar. -.- tudom, mert épp még egy rohadt saját csengőhangot se tudok beállítani rajta nevelőapámnak.
2013. ápr. 5. 19:38
 28/32 A kérdező kommentje:
Hát az nem igazán hat meg hogy nem lehet saját csengőhangot beállítani mert én mindig az alap csengőhangon használom. :D
2013. ápr. 5. 20:18
 29/32 anonim ***** válasza:

Sok idiota mindig ezen pattog xd

"a lumia szar mert nem lehet rajta csengohangot beallitani"

Csak mert nyomorek vahy aze szar a lumia?

Amikor megvettem este mar nem nyomkodtam de masnap rajottem hogy lehet mp3-at beallitani csengohangnak

Looooser ;)

2013. ápr. 6. 08:33
 30/32 anonim ***** válasza:
Lehet saját csengőhangot. Teljes számból is bárhonnan részletet. Max 40 mp et. De az elég is.
2013. ápr. 6. 08:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!