Android vagy Windows Phone? Sony Xperia P vagy Nokia Lumia 620?
Hulyek vagyunk az androidhoz xD
Nemtudom miert istenited annyira az androidot.. Talan mert hulye vagy a wphez xD
23, szívemből szóltál!
Nagy sajnálattal váltam meg annó a C7-es nokiámtól, egy L710-re, mert egy nagyon jól összerkaott telefon volt!800Mhz-en úgy futott az android, mit futott rohangált és örjöngött, mint húgom Galaxy Ace-én, (amiben azért valljuk be picit fejleteb proci meg több RAM van)ahol ha fél perc alatt bekapcoslt, akkor már jó időt futott.
de ez csak egy a száz dologból.jó, lehet nem eye candy, de teljes mértékben használható, szerethető.
21: a mi kurv@ anyánkat, h nem karunk Cynagen móddal szarakodni, esetleg bootloadert feltörni, hogy egy házilag heggesztett rendszert tegyek fel a telefonomra.kiveszem a dobozból és hazsnálom, ilyen a telefon, nem feldugom a gépre és 2 órán át tökölök a megfelelő rom kiválasztásával.
Sok idiota mindig ezen pattog xd
"a lumia szar mert nem lehet rajta csengohangot beallitani"
Csak mert nyomorek vahy aze szar a lumia?
Amikor megvettem este mar nem nyomkodtam de masnap rajottem hogy lehet mp3-at beallitani csengohangnak
Looooser ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!