Windows Phone/Lumia 800, vagy Android (Xperia J, Xperia Sola, Galaxy Ace 2?
Holnap készülök telefont venni, és még gondolkozom, hogy Lumia 800 legyen, Xperia J, Xperia Sola, vagy Galaxy Ace 2. Még nem döntöttem el, hogy Androidos vagy Windowsos készülék legyen, igazából a Windows-nak csak ma néztem utána, androidot már ismerem. Ami nem tetszik a Windowsos Lumia-ban az az, hogy bluetooth-on csak névjegyeket lehet küldeni, Bing a kereső, a böngésző IE és valamit hallottam, hogy van valami probléma a csengőhangokkal, bár ez nem tudom, hogy mi. Viszont külsőre nagyon tetszik.
Xperia J-nek tetszik a külseje, de félek, hogy gyenge a teljesítménye és lassú.
Xperia Sola teljesítményben gondolom már jó lenne, de viszont számomra nagyon ronda.
Galaxy Ace 2-ről viszont fogalmam sincs. Küldejétől nem nagyon vagyok elájulva, a teljesítményének se néztem még utána.
Játszani nem fogok telefonon, netezni (nem facebook) viszont annál inkább, így a gyorsaság fontos szempont.
Ez jól hangzik, így már egy negatívum kilőve a Lumia ellen :)
Esetleg a Bing-et le lehet benne cserélni, vagyis Windowsra is van Google alkalmazás?
IE végzi a dolgát rendesen,igazából semmi extra,de a Nokiának is van böngészője.Csengőhang olyan mint az iPhone-nál 30mp-es lehet,tehát vagy te vágsz meg egy zenét,vagy erre is van millió app már,ahol szinte minden fent van megvágva,leszeded azt pont.Nem nagy ügy,nem tragédia.Nokia ad egy beépített vágót a 7.8-al ami persze még kényelmesebbé teszi.(bár azt hiszem már ilyen is van marketten,csak nyilván a Nokiáé jobb lesz)BT adatküldés jön,Nokiákra biztos.A keresőgombot nem tudod átállítani,az Bing-re mutat,de leszeded a Google-t,kirakod csempének azt pont.Kb. ugyanannyi a keresőgombot,vagy a csempét megnyomni.Tartalmat a PC-ről csak Zune nevű szoftverrel tudsz a telefonra rakni,ez is olyan mint Iphone-nál az iTunes.Megszokható.A Nokia ingyen offline magyar hangos navigációját még azért megemlítem.Összeségében egy zártabb rendszert kapsz mint a droid,de gyorsabbat,megbízhatóbbat.Anyaghasználat,összeszerelés.Hát a Nokia az még mindig Nokia minőség.Az össze van rakva.Itt van mi jön 7.8-al: [link]
Én elpártoltam a droidtól az akadások,meg fagyások miatt.Sajnos még mindig nem tudták ezt a Linuxos problémát megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!