Android vagy Windows Phone? Sony Xperia P vagy Nokia Lumia 620?
"Fele annyi app és játék van rá"
Igen tudom, de nincs is nagy igényem ilyen téren. Néhány programot mint Pl.: TuneIn Radio, Időkep, Index.hu felraknám de kb ennyi.
A Sony P idővel be fog lassulni, mókolni kel majd vele, hogy ne akadjon.WP8-on ilyen problémád nem lesz.
Zenét fel tudsz rakni a tárhely üzemmóddal, nemkell már a zune.Kamerája meg egész jó, simán ugorja a C2d minőségét(igaz, ebben az Xperia is jól teljesít).
WP stabilabb lesz világ életében, feleannyi HW-el négyszer gyorsabb.
Innentől már csak a szubjektív dolgok számítanak: UI, márka, kinézet.
Nekem (1év alatt), és további 5 WP-t használó ismerősömnek(nekik átlagban 2 hónap), nem volt ilyne problémája eddig.
Plusz haver lassan 3 éves Trophy-ja sebességben alázza a Sensation XL-t, amiben azért combosabb vas duruzsol, mint egy ST-Ericcson
Gondolkodas nelkul lumia
Ha stabil gyors fagyasmentes telefon kell akkor lumia...
Direkt ezert vltotta wpre mert meguntam a fagyasokat az indokolatlan kibe kapcsolasokat..
Es mar nem is ternek vissza
Mert ha a lumian megnyomok egy gombot akkor az tortenik hogy a telefon elinditja azokat a dolgokat amit a gomb megnyomasaval igenylek xD
Ez most furan hangzik de az androidjaimnal megszokott volt h megnyomom az alkalmazas startgombjat es nem csinal semmit..megnyomom megegyszer latomh kijeloli de nem nyitja meg...mar tennem vissza a zsebembe a telefont mert mennem kellene vissza meloba de meg mindig nem nyitja meg
Kilepek home gombal megint vissza a menube de akkor sem akar mukodni...megunom foldhoz vagom...hirtelen megbanom..kijelzocsere szoftverfrissites engedmennyel 13 ezer es meg mindig fagy....
Valtottam wp-re es imadom...elsonek azt neztem meg h mennyi idobe telik egy ki be kapcsolas.ez egyfajta androidos reflex volt..
A lumiam kb 6-7 mp alatt ki be kapcsolhato
Orultem h gyors lesz az ujrainditas az androidos 5-10perchez kepest
De a lumianal azota sem volt ra szukseg...sosem fagy
Mindig mukodik
Lehet h elszaladt velem a lo..xD
Az xperiam az 60 e volt az s2-sem meg 69 ugyh nem voltak annyira olcsok...
A galaxy minim az olcso volt de nem abbol indultam ki foleg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!