Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Android vagy Windows Phone?...

Android vagy Windows Phone? Sony Xperia P vagy Nokia Lumia 620?

Figyelt kérdés
Sony Xperia P és a Nokia Lumia 620 között gondolkodok. Nem játszanék rajta. Annyi a lényeg hogy legyen egy megbízható mobilom. Azaz ne fagyjon le állandóan, gyors legyen, stabil legyen. Ami még lényeg hogy WiFi hálózaton és 3G hálózaton egyaránt tudjak internetezni, tudjak zenét hallgatni és ha úgy adódik tudjak fényképezni ( nem kell nagyon szuper kamera, ha eléri a mostani Nokkia C2-01 telefonom szintjét képminőségben már elégedett vagyok ). Azt hiszem amiket felsoroltam mindkét telefon bőven teljesíteni tudja ezért sem tudom eldönteni hogy melyiket vegyem. Ti mit ajánlotok?

2013. ápr. 3. 18:28
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
A 620 wp8 as. Van tárhely mód. Az utolsó nincs képbe.
2013. ápr. 3. 19:33
 12/32 A kérdező kommentje:

"Fele annyi app és játék van rá"

Igen tudom, de nincs is nagy igényem ilyen téren. Néhány programot mint Pl.: TuneIn Radio, Időkep, Index.hu felraknám de kb ennyi.

2013. ápr. 3. 19:38
 13/32 Furjadék* ***** válasza:

A Sony P idővel be fog lassulni, mókolni kel majd vele, hogy ne akadjon.WP8-on ilyen problémád nem lesz.

Zenét fel tudsz rakni a tárhely üzemmóddal, nemkell már a zune.Kamerája meg egész jó, simán ugorja a C2d minőségét(igaz, ebben az Xperia is jól teljesít).

WP stabilabb lesz világ életében, feleannyi HW-el négyszer gyorsabb.

Innentől már csak a szubjektív dolgok számítanak: UI, márka, kinézet.

2013. ápr. 3. 20:57
 14/32 anonim ***** válasza:
Azt azért fejtsd ki bővebben mitől fog belassulni?
2013. ápr. 3. 21:02
 15/32 Furjadék* ***** válasza:
Telepített alkalmazások, az android eszi a RAM ot a semmire, még a ProjectButter el is.Ez köztudott tény.Még egy csúcsmodell is belassul fél év elteltével, csak azért, mert használva van, és nincs minden 2.héten új (főzött)FW rajta.
2013. ápr. 3. 21:10
 16/32 anonim ***** válasza:
Bármelyik wp is belassul ha állandóan appokat és játékokat fogsz rajta cserélgetni,de egy gyári visszaállitás és olyan mint újkorában. Ne terjesz tévhiteket.
2013. ápr. 3. 21:13
 17/32 Furjadék* ***** válasza:

Nekem (1év alatt), és további 5 WP-t használó ismerősömnek(nekik átlagban 2 hónap), nem volt ilyne problémája eddig.

Plusz haver lassan 3 éves Trophy-ja sebességben alázza a Sensation XL-t, amiben azért combosabb vas duruzsol, mint egy ST-Ericcson

2013. ápr. 3. 21:29
 18/32 anonim ***** válasza:

Gondolkodas nelkul lumia

Ha stabil gyors fagyasmentes telefon kell akkor lumia...

Direkt ezert vltotta wpre mert meguntam a fagyasokat az indokolatlan kibe kapcsolasokat..

Es mar nem is ternek vissza

Mert ha a lumian megnyomok egy gombot akkor az tortenik hogy a telefon elinditja azokat a dolgokat amit a gomb megnyomasaval igenylek xD

Ez most furan hangzik de az androidjaimnal megszokott volt h megnyomom az alkalmazas startgombjat es nem csinal semmit..megnyomom megegyszer latomh kijeloli de nem nyitja meg...mar tennem vissza a zsebembe a telefont mert mennem kellene vissza meloba de meg mindig nem nyitja meg

Kilepek home gombal megint vissza a menube de akkor sem akar mukodni...megunom foldhoz vagom...hirtelen megbanom..kijelzocsere szoftverfrissites engedmennyel 13 ezer es meg mindig fagy....

Valtottam wp-re es imadom...elsonek azt neztem meg h mennyi idobe telik egy ki be kapcsolas.ez egyfajta androidos reflex volt..

A lumiam kb 6-7 mp alatt ki be kapcsolhato

Orultem h gyors lesz az ujrainditas az androidos 5-10perchez kepest

De a lumianal azota sem volt ra szukseg...sosem fagy

Mindig mukodik

Lehet h elszaladt velem a lo..xD

2013. ápr. 4. 08:46
 19/32 anonim ***** válasza:
Nem valami olcsó androidot kellett volna venni...
2013. ápr. 4. 09:46
 20/32 anonim ***** válasza:

Az xperiam az 60 e volt az s2-sem meg 69 ugyh nem voltak annyira olcsok...

A galaxy minim az olcso volt de nem abbol indultam ki foleg...

2013. ápr. 4. 15:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!