Xperia U Root?
Két veszély van. Ha sikerül a root, akkor azzal ugrik a garancia, mert biztosan nem tudod észrevehetetlenül helyreállítani. A másik probléma, ha nem sikerül, akkor szemét lehet a végeredménye. Vannak verziók, melyek nem root-olhatók, vagy csak nagyon bonyolultan. A Sony U alap 2-es verziós Android-ot nekem sosem sikerült root-olni.
ST25i 6.1.1.B.1.10 verzió biztosan root-olható.
Sziasztok!
A problémám nekem is az, hogy nem engedi a root-ot.
Az alap firmware-t sikerült rootolni, majd cwm-el raktam fel újat. Jó volt. Egyszer sajnos belefutottam egy hibába, és nem indult utána a teló. SUS-al helyre hoztam, felrakott valami olasz vackot, ami gyári, és tele van valami TIM alkalmazáshegyekkel. Ez már .89-es rom, és napok óta ezen vagyok, de nem tudom root-olni. Az egyklikkes megoldások nem működnek. Próbáltam a flashtool-t is, de az meg állandóan hibával leáll. A JAVA_HOME-ra hivatkozik, hogy nincs beállítva, pedig én beállítottam. Amúgy win7 64-et használok, és éppen megőrülök már ennyi sikertelenség után. Van valakinek valami használható ötlete? Akár a root-ra, akár a flashtool-ra?
Na, akkor meg is válaszolom a kérdéseimet, hátha valakinek valamikor még jól jön!
1.) A flashtool-t megpróbáltam egy xp-s gépen is, azon már elindult.
2.) A falshtool drivers mappájában fel kell telepíteni a telefonhoz való drivereket, valamint a flashmode drivert.
3.) Találtam a neten egy régebbi firmware-t (az .ftf fájl), ami már .54-es, letöltöttem a flashtool firmware mappájába. Amit ott előzőleg találtam, azt áthelyeztem máshova, hogy ne zavarjon.
4.) USB hibakeresés be, álhelyek be, és ismeretlen források be.
5.) Flashtoolban katt a villámra
6.) Telefont kikapcsolni, majd hangerő le, és közben rádugni az adatkábelre. Nem kell bekapcsolni, a flashelés már indul is.
7.) Utána már működnek az egyklikkes rootolások is, de ha már itt vagyunk, akkor katt a lakatra, és meg is van.
Huhh,, :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!