Sony (Xrperia Active) - Android 4. 0.4 root viszzaállítható-e?
Vissza tudom "állítani" a rootloást ha egy rootolt telefonra a Sony PC Companationnnal felrakom az eredeti szoftvert újra (frissítés)?
Jelen pillanatban nics a kezemben még rootolt modell, mert ettől nagyban függ, hogy megcsinálom-e.
Esetleg a sony pc comp. érzékelni sem fogja / nem fogja a frissítés lehetőségét felkínálni? Találtam egy kérdést itt, http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte.. ami szerint vissza lehet csinálni, de alul azt írják frimeware kell hozzá.
Valaki esetleg csinált már ilyet active-on?
Ha konkrétumot nem is tudtok, tippet is szívesen fogadok!
Előre is köszönöm
Én írtam a válaszokat :'DDD (firmware = a buildszám [ahogy én XDA-n leszűrtem]
Amikor én rootoltam a Live with walkman-emet, root után a pc companion egy frissítést mutatott, de az sem ICS-re frissített, hanem egy kicsivel frissebb Gingerbird-re. Nagyon nem érdekelt, mert megoldottam máshogy és főzött ROM van rajta ( Real ICS r6)
Szóval most akkor arra vagy kíváncsi, hogyha rootolod MOST a telefonod, felfrissíted ICS-re, akkor törölni tudod-e a rootot? Mert ha ez, akkor a válasz: Igen, tudod.
Flashtollal unrootolsz és kész. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!