Xperia U Root?
attól függ hogy milyen rom van rajta hanyas build számú és ettől függ hogy rootolható-e vagy nem és ha nem akkor visszakell rakni rá olyan romot ami rootolható a flashtool nevű programmal
itt megtalálod a romokat
Android: 4.0.4
Bulid: 6.1.1.C.1.0
Ez Rootolható??
oké látom hogy kezdő vagy vetted ahoz a fáradságot hogy utána olvasol vagy valami?
a sony-kba nem tudom hogy melyik rootolható vagy nem de ezzel a progival sikerrel jársz ha rootolható ha nem akkor másik módszert kell keresned
innen letudod tölteni:
a rootot visszalehet csinálni az olyan egyszerű hogy a flashtoolal valamelyik gyári romot felrakod rá és kész volt és nincs vagy azzal a programmal unrootolod amivel rootoltad
a garanciavesztés csak a bootloader nyitásával teljesülne
remélem érthető voltam
de ha nem kell neked a rootos programok használata akkor meg felesleges
Flashtool lazán root-olja a Sony Xperia U 4.0.4-et. Telepíted a driver-eket, a Sony PC Companion szoftvert, majd csatlakoztatod USB kábellel. Néhány másodperc után kattintható lesz a Root (lakat) gomb, amire rákattintasz. Innentől nincs semmi dolgod.
FONTOS! A beállításokban legyen engedélyezve az Biztonság - "Ismeretlen források", és a Fejlesztői lehetőségekben az USB-hibakeresés.
Nekem sikerült!
http://www.youtube.com/watch?v=_zRahgEsLc4&feature=em-commen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!