Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tudtok e egy nekem megfelelő...

Tudtok e egy nekem megfelelő telefont?

Figyelt kérdés
szóval egy olyan telefont szeretnék ami hangos hogyha gördeszkázásközben zenét halgatok halljam a haverokkal hangszórón a fülhalgatóból ha lehet lehessen kapni a olyat ami nem esik ki könnyen a fülemből . És a gördeszkázás miatt strapabíró is legyen valamint ha lehet az mp3 mp4 formátumot ismerje és a sony ericsson w sorozatban gondolkozok leginkább de más telefont is elfogadok ami stílusos de mégis strapabíró szóval nem a legmodernebb leg vékonyabb kell hanem egy olyan telefon ami strapabíró hangos a hangszórója a fülhalgatót ha a fülembe esem és pl gördeszkázok ne essen ki a fülemből ( mutathattok olyan fülhalgatót külön ha nem adnak hozzá) és nem muszály vadi újnak lennie mivel ha nem új akkor is tudok vele ezekre a célokra használatot nyerni ja és azt kihagytam hogy a kamera is ha lehet jó képet készítsen na ki tud ilyet?

2013. márc. 26. 17:12
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
és sony ericsson w910i ?
2013. márc. 26. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!