Ajánlanátok nekem megfelelő telefont?
Figyelt kérdés
A lényeg hogy gyors legyen, megbízható és minél jobb kijelzője legyen, mivel általában netezek, zenét hallgatok, fozótok és videókat nézek rajta, a multimédiás résznek is erősnek kellene h legyen.
Az pénz amit rá tudnék szánni kb 100ezer, tehát SGS III és társai már túl drágák, de azért vmi jót szeretnék venni.
Szerintetek?
2012. júl. 18. 21:48
1/14 anonim válasza:
SE Xperia Arc S, vagy használtan egy Xperia S, ha kapni ennyiért.Vagy valami kedvezőbb díjcsomagban, ha nem függetlenként akarod venni, meg készülékváltással...
2/14 anonim válasza:
mindenképp Sony legyen, én még nem csalódtam benne, és nem is fogok szerintem:)
3/14 anonim válasza:
Xperia P. Persze, nem olyan jó minta az S, pl. 12 mp helyett csak 8 megapixeles kamerája va, de emiatt árban is elérhetőbb.
4/14 anonim válasza:
Xperia P, leszámítva, hogy gyengébb a kamerája, sok tekintetben jobb, mint az S, nézz mobilarénás összehasonlítást (asszem, P tesztjén tették egymás mellé a kettőt).
7/14 YourDestiny válasza:
Először is a P hardverileg elég gyenge. Se Snapdragon proci, és GPU-ból is csak egy Mali400 jutott neki. A lehető legjobb választás ennyiért a HTC Sensation XE, kicsit kevesebbért a sima Sensation.
8/14 Nyúlós lónyál válasza:
Abban teljesen egyetértek YD-vel, hogy az Xperia P egy nagyon gyenge felhozatal az árához képest. Túllőtték, ne hagyd magad rábeszélni!
9/14 A kérdező kommentje:
Most Xperia Arc S-em van, és muszály váltanom, én is az Xperia P-t néztem de az utolsó két válaszoló elbizonytalanított. :/
Persze a zöld kéz ment mindenkinek.
2012. júl. 18. 22:54
10/14 YourDestiny válasza:
És miből gondolod, hogy a P nagy előrelépés az Arc S-hez képest? Az, hogy van egy kétmagos procija? Csupán egy U8500-as jutott neki. Ha én lecserélnem, az biztos, hogy nem egy Xperia P-re, de te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!