Ajánlanátok nekem megfelelő telefont?
Figyelt kérdés
A lényeg hogy gyors legyen, megbízható és minél jobb kijelzője legyen, mivel általában netezek, zenét hallgatok, fozótok és videókat nézek rajta, a multimédiás résznek is erősnek kellene h legyen.
Az pénz amit rá tudnék szánni kb 100ezer, tehát SGS III és társai már túl drágák, de azért vmi jót szeretnék venni.
Szerintetek?
2012. júl. 18. 21:48
11/14 A kérdező kommentje:
És szerinted Xperia S-re megérné lecserélni? Az van annyival jobb?
2012. júl. 19. 01:33
12/14 anonim válasza:
Muszáj váltanod egy Arc s-ről? :O A helyedben nem tenném le, az még mindig egy kib@szott jó telefon!
13/14 A kérdező kommentje:
Tényleg jó telefon, de én idióta, két hónaposan beleejtettem a fürdőkádba. Nagy szerencsémre semmi baja nem lett, de a gari ugrott. Azóta eltelt fél év és mostmár nagyon parázok, h vmikor vmi baja lesz, és akkor fizethetem én a javítását. Szval igen, kell egy új telefon, mert így nem szeretem használni, és ha már veszek új telefont, jobbat szeretnék, mint a jelenlegi.
2012. júl. 19. 04:48
14/14 anonim válasza:
Akkor szerintem várd meg, míg tönkremegy, és ne vidd szervizbe, hanem akkor vegyél egy újat, de az Xperia S az jó telefon, és függetlenül nem sokkal több 100k-nél.
Megéri!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!