Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 4: miket tapasztalatok?

Iphone 4: miket tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Iphone 4-et szeretnék vásárolni, de nagyon sok rá a panasz ezért egyre jobban elbizonytalanodom.

ezek tényleg igazak:

hamar lemerül

lassan, fokozatosan tönkremegy az érintőképernyő, nem reagál semmire

az iphone kiválogatja azokat a zenéket amiket le akar játszani , hiába van átkonvertálva

nincs vaku ill. segédfény

rosszak a képek , és videók

nincs Flash (egyébként mi ez és mihez kell?)

nem lehet csatlakozni a telefon szolgáltatókhoz

tönkremegy, elromlik

a válaszokat előre is köszönöm:)

2013. márc. 21. 19:53
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

10: nem kamu

6,7,8,9 köszönöm a válaszokat sokat segítettetek!

nem is az hogy nem bízok benne... egyébként már eldöntöttem hogy meg fogom venni. a vakus az tényleg hülyeség volt de ezt mondták és beijedtem

köszönöm a válaszokat!

2013. márc. 22. 19:29
 12/17 anonim válasza:
Nekem is van 4S, nem mukodik rajt a bluetooth,nem tud a wi-fi hez kapcsolodni, akkor mi lehet a baj?? Vagy en vagyok a hulye vagy tenyleg a telefon a rossz??
2013. márc. 23. 23:28
 13/17 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ismerősöm, akinek gond volt a wifijével. Kiderült, hogy az én hálózatomhoz simán tudott csatlakozni, tehát sokszor a hálózatokban van a baj, még a nyilvános hálózatokkal is, amit egyszer el tudsz érni, egyszer meg nem. Ha viszont gond van, érdemes megnézetned a szervízzel.
2013. márc. 24. 12:50
 14/17 anonim ***** válasza:

23:28-nek nem jailbreakelt véletlenül? Mert annál szoktak az ilyenek előfordulni.

Egyébként ami igaz a felsorolásodból:

-hamar lemerül, tény ha nyüstölöd akkor naponta kell tölteni, bár ez bármelyik okostelefonról elmondható

-nincs flash támogatása mivel egy inkompatibilis sz*r minden platformon és az apple nem ment bele ebbe, erre már hál'istennek rájöttek a google-nél és már újabb androidon sincs (de kis trükközéssel, megfelelő böngészővel elő lehet hozni)

(a flash kell pl. a youtube-hoz (van külön youtube néző alkalmazás) indavideó, különböző videómegosztós oldalak, illetve azok a mozgó reklámok a weblap szélén is flash-ek

A szolgáltatóprobléma egy időben felröppent, de a társaságból nem tapasztalták hogy lenne ilyen gond, pedig az alföldi pusztán vagyunk a halál f*sza után 8km-re földes úton. Bár néhány készüléknél előfordulhatott.

Valamint minden tönkre szokott menni egy idő után. Nekem jelenleg egy 3GS-em van. Akárhonnan is nézzük ez egy 3 és fél éves telefon, és még mindig kifogástalanul működik. Egyenlőre nincs is szükségem jobbra.

2013. márc. 25. 02:25
 15/17 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

tönkremegy/elromlik : arra értettem, hogy sok rá a panasz és megveszem aztán egy hónap és befuccsol. (ismerősömnek volt így)

2013. márc. 25. 17:02
 16/17 anonim ***** válasza:
Akkor vissza garanciába és kapsz egy újat.
2013. márc. 25. 20:19
 17/17 anonim válasza:

1 év 9 hónapja használok iPhone 4-et. Semmi baja, tökéletesen működik, 1x volt jailbreakelve, de már leszedtem róla.

-hamar lemerül: nem rosszabb az akksija mint bármely más telefonnaj.. HA egész nap nyomkodom, sorozatot nézek rajta, játszokm facebookozok, akkor estére úgy 10-15% marad.

-lassan, fokozatosan tönkremegy az érintőképernyő, nem reagál semmire: ez orbitális baromság, ez a telefon retina display-jel van felszerelve, gyönyörű kijelzője van, és minden egyes érintést tökéletesen érzékel...

-az iphone kiválogatja azokat a zenéket amiket le akar játszani , hiába van átkonvertálva: nem igaz

-nincs vaku ill. segédfény: ez fas*ság

-rosszak a képek , és videók: egy telefonhoz képest szép képeket csinál.. én már csináltam vele nagyon gyönyörű képeket...

-nincs Flash: nem is kell, ott van egy rakat erre kifejlesztett böngésző az app store-ban

-nem lehet csatlakozni a telefon szolgáltatókhoz: erre inkább nem mondok semmit

-tönkremegy, elromlik: fogyóeszköz, semmi sem tart örökké. mégis mit hittél?

Szóval. Szerintem ez egy nagyon jó telefon, és minden igaz amit leírtam róla. de nem akarok elfogult lenni, és az igaz, hogy vannak már sokkal gyorsabb, és korszerűbb telók is, például i5, vagy akár a Galaxy S4 (bár rühellem az androidot, bár ezeknek az áruk is eléggé pimasz.

DE! Egy olyan ember számára akinek arra kell, hogy géptűvolban tudjon netezni, játszani, sorozatot nézni, annak az iphone 4 tökéletes. de ha van fölös 200 rongyod akkor miért ne vennél i5-öt? :) remélem segítetttem!:D

2013. márc. 25. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!