Galaxy S4 vagy Sony Xperia Z?
s3at nem éri meg lecserélni most s4re,majd akkor ha már lement az ára.
nagy különbség nincs az s3 és s4 közt az s3 pedig még simán megkapja majd az új androidot is de te tudod mire költöd a pénzed.
Azt meg hagyjuk hogy a Samsung megbízható, csak meg kell nézni pl hogy a S3-ra mennyien panaszkodtak ilyen olyan dolog miatt. Nem megbízhatóbb a többinél az se.
Alsó meg közép kategóriába meg nevetséges telefonokat csinál.
Ebből is látszik, hogy szinte ugyan olyan hardver lesz a jálunk kapható s4-ben, mint a Z-ben.
És én biztos, hogy Z-t vennék, mert szerintem az amoled nem jobb a tft-nél, nekem nem tetszenek a túlszaturált színek, valamint az már nem igaz, hogy a samsung nem tud kitalálni valami normálsi kinézetet. Már az s3 is olyan bűnronda volt, ez meg kb ugyan úgy néz ki. Aztán azt se értem, hogy miért kell a samsungnak minden csúcsmodellbe gagyi fröccsentett műanyag házat rakni, mert valószínűleg az s4-es is fröccsentett műanyag lesz.
Aztán a Z por és vízálló, gondolom végig olcsóbb lesz az s4-nél, és az Z legalább prémium kinézetű, nem az a tipikus bazár telefon.
Csak hogy a magabiztos Samsungosok is csendbe maradjanak!
Az S3 megjelenése után is előjött hasonló hiba mint most a Z nél, csak ott alaplapcserével lehetett megoldani a hibát. ennyit a Samsung hibátlan telefongyártásáról.
Az S4 el meg kitudja mi lesz.
A Z re meg már kiadták ezt a kis frissítést ami megoldja a kis programhibát.
Ha még aktuális akkor s4.
Árukeresőn a legolcsóbb Új Z 128 a legolcsóbb Új s4 138, aki ennyiért vesz telót annak az a 10-es már mindegy.
Na akkor miért s4?
Meglehet nézni a kijelzőt: [link]
S3 mérföldekkel szebb, s4 ugyanez csak picivel nagyobb meg jobb a felbontása.Meg ugye s4-nek vannak alul gombok sonynak meg nincs, szóval ez a valós kijelző méretből levesz picit(csak a menüben, utána eltűnik[kép, video, játék stb.])
Akksi: sonyt 2330mah akksi hajtja, amit nem lehet cserélni, samsungot meg 2600mah, de ehhez veszel 3250mah akksit ha akarsz, leszeded a hátlapot berakod és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!