Érdemes rootolni a telefont?
Szia
Hogy mit lehet egyszóval : mindent!
Miért rootoltam a gio-mat:
A memóriakártyának egy része (512bm) át van patrícionálva ext4 formátumra (mini tool partition wisard progival), amit a teló belső tárhelyként lát.
Akármilyen romot fel lehet tenni amit az adott telefonra írnak, átírnak. (xda forum)
Nekem a samsung gio-mon, sony rom van. Kevesebb helyet foglal, villám gyors, és az aksi is 4-5 napig bírja.
Vannak olyan appok a marketen amik csak rootolt telón futnak. Ilyen pl. az Adfree nevű amivel az összes reklámot le lehet tiltani a kijelzőről.
Ha rendszergazda jogaid vannak, akkor már mindent lehet. A romcseréhez kell még egy új recovery menü is.
Az így elvesztett garancia visszaállítható, ha a gyári romot visszarakod, vagy unroot-olod.
Remélem tudtam segíteni.
Már hogy ne tudnánk milyen telója van!!!! Ott írja jobb oldalt h xperia u!
Különben én is ezen gondolkodom, mivel ICS-vel nagyon akad. Próbáltam egy rootolt darabot, nagyon jól működött, de engem idegesített a kezelőfelület megváltozása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!