Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Galaxy S4 vagy Sony Xperia Z?

Galaxy S4 vagy Sony Xperia Z?

Figyelt kérdés
Melyiket es miert? :)
2013. márc. 21. 17:32
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Galaxy S4 . nem kifejezetten a hardver miatt, inkább azért, mert sokkal minőségibb kijelzőt kapok (gondolok itt arra, hogy nem TFT-van benne , mint a Sony-ban , ami elég fapados megoldás ilyen árkategóriában)
2013. márc. 21. 17:35
 2/20 dirtboy ***** válasza:

s4 és azért mert hardverileg is jobb és kijelző tekintetében is.

egyébként meg inkább egyik sem vagy majd inkább később mert egyik sem éri meg az árát,mondjuk a z azért már közeledik felé.

2013. márc. 21. 17:37
 3/20 anonim ***** válasza:
Mind2 jobb valamiben. S4 hardwere nem feltétlen jobb, mert különböző kiadásokban és különböző processzorral jelenik meg. Meg reklámozzák hogy így 8 mag úfgy 8 mag, de egyszerre csak 4 megy. A kijelző szerintem mind2ben szar. Az s4 ben a pentile miatt, a z pedig a fakósága miatt. Ha nekem kellene választanom, biztos hogy a Z lenne, mert azonkívül hogy vízálló, nem is néz ki egy alsó kategóriás telefonnak. De most komolyan, hogy lehet valami ennyire ronda?: [link]
2013. márc. 21. 18:40
 4/20 dirtboy ***** válasza:
igen viszont azok 1,8ghz esek,teljesítmény teszteken pedig jobb a z nél,ha jól tudom az s4 most az antutu benchmark király veri az asus padfon 2jét is több mint 2000pontal.
2013. márc. 21. 18:50
 5/20 anonim ***** válasza:
Én is az SGS4-re szavazok. Csalódtam a Sony-ban, a jelenlegi Xperia S-emet sem igazán szeretem.
2013. márc. 21. 19:00
 6/20 anonim ***** válasza:

A Z jobb!

Az S széria mese nézésre tökéletes,külsőre viszont mint egy gagyi játék teló és egy szappantartó ötvözése.

A Z kijelzőjét jobbára azok szidják,akik még nem találkoztak vele élőben...semmi gond nincs vele,csak hát a többség azt olvassa,h a TFT-LCD elavult,az AMOLED meg az überfrankó,és nem bírnak elvonatkoztatni.Ha engem kérdezel,az amoled egy túlszaturált fos...nyilván,ez azért túlzás,de ne nagyon vedd be,h mekkora királyság az amoled.

A Z ütés,és vízálló,ami sztem értékesebb,mint az s4 túlhypeolt fícsörjei.

Sebességben nincs érezhető különbség,a Z sem nagyon fog megakadni és valszeg olcsóbban is hozzájuthatsz,sztem a Z a nyerő!

2013. márc. 21. 19:04
 7/20 dirtboy ***** válasza:

olvastátok?

[link]

[link]

egyébként a znek minimum IPS+ plusz vagy SLCD2vel kellet volna kijönnie.

egy true hd 4,7 colos IPS+ kijelzőn szebb a kép mint a Z-n.

kár hogy ilyen b alfaszok a sonyinál hogy nem képesek lecserélni a kijelzőjüket jobb fajtára.

2013. márc. 21. 19:11
 8/20 anonim ***** válasza:

A Sony elismerte a linkelt hibát,és már készül a javító frissítés.

Az s4-nek is lehetnek hasonló hibái...

2013. márc. 21. 19:16
 9/20 dirtboy ***** válasza:
igen így van,nem akartam lehúzni a sonyt én szeretem a sony telókat csak mivel a kérdező venni akar egy z-t ezért jó ha tud róla hogy amíg nem érkezik frissítés a problémára addig ilyen problémával szembesülhet a z esetében ha tényleg megveszi.
2013. márc. 21. 19:53
 10/20 dirtboy ***** válasza:
az sgs4nél még lehet hogy rosszabb hiba is lesz mint egy ilyen.
2013. márc. 21. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!