Samsung Galaxy Mini 1, vagy Ace? Szerintetek melyik jobb és mennyivel?
Az Ace-t ne vedd meg. A kijelzője is pocsék, a belső tárhely is kevés, játékok alatt pedig meghal. Ha nem hiányzik a vaku, nappal a Mini 2 nincs nagy hátrányban az Ace-hez képest fotózás terén se. Fixfókuszhoz képest jó, csak makró képeket ne akarj készíteni. Itt vannak a tesztfotók:
Természetesen a Mini 2 újabb, ezért szigorúbban értékelik. Az Ace egy nagyon gyenge darab, senkinek nem ajánlom.
Rendben, meggyőztél, köszönöm szépen a segítséged! :)
Esetleg az Alcatel OT-985 telefont ismered? Az a Mini 2-höz viszonyítva milyen? Én úg ytudom, hogy lassabb, de viszont van vaku :) A játékokat az tudja kezelni?
Galaxy Mini 2-m van, teljesen meg vagyok vele elégedve :) nem rosszabb a tipo-nál, konkrétan ugyanaz :D
Hát figyelj, igazábl egyik kamerájától se lehet csodákat várni :D Az egyetlen dolog ami az ace mellett szól, az az autofókusz, de ez szerintem nem ér meg annyit, hogy lemondjon az ember a jobb prociról és a frissebb rendszerről :D gyorsan lekapni valamit egyébként minkettő kamerája jó, profi fotókat meg egyikkel se fogsz csinálni :D
Egyértelműen a Mini 2 a jobb :) nyugodtan vedd meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!