Mennyivel jobb az S3 az S2-nél?
Figyelt kérdés
Karácsonyra szeretnék új telefont, nem tudom, a kettő közül melyik legyen. Igazából legfőképp internetezésre, hobbifotózásra (pillanatképek), zenehallgatásra kellene, plusz bírjon sok játékot és alkalmazást, de gondolom ennyit még az S2 is simán vesz. Nincsenek magasröptű terveim a telefonnal, ennyi, amennyit leírtam, ennyire elég az S2 is, nem? Akkora különbség nincs köztük azért, nem? Méret, évjárat, ár, ami így elsőre feltűnik, de mi van még, mit tud pluszban? Köszi!2012. dec. 14. 18:12
1/3 bp1985 válasza:
google.com s2 vs s3. megkeresed, elolvasod, döntesz.
2/3 A kérdező kommentje:
Ezt meg is tettem, viszont mind a telefongurun, mind a mobilarénán 8-9 oldalt írtak mindkét telefonról külön-külön. Ez rengeteg időt elvenne, viszont valakinek, aki ért hozzá, körülbelül 3 percébe telne leírni nagy vonalakban a lényeget, főbb különbségeket. Illetve arra való az oldal, hogy ilyesmiket megkérdezzek. Ennyi erővel az összes mobilos kérdésre, de minimum a 80%-ra lehetne ezt válaszolni.
2012. dec. 14. 19:37
3/3 anonim válasza:
Szerintem ne galaxy vegyel ilyen árba inkább az Xperia t és a htc one s ajánlomigaz hogy két magosak de olyan gyorsak a snapdragon s4 es proceszoral mint az s3 szerintem szebbek és minőségibb ek de ez csak az én velemenyem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!