Melyiket érdemesebb megvenni? ZTE Atlas, és a Sony Xperia Tipo?
Processzor szinte egyenlő,a ram is,
A kijelző 3.5 - 3.2
Belső tárhely 150mb - 2,9Gb
Kamera - 5Mp - 3Mp
Android 2.3.7 - 4.0.2
Árban is szinte majdnem egyenlők.melyik érné meg és miért? azon kívül hogy hardveresen a sony biztos hogy jobb.
Ha nem zavar a kevés belső memória, és a nem túl nagy kijelző, meg ha nem igazán fényképezel sokat akko a Sony.
Ha nagy kijelzőt akarsz, jó kamerával, de kevés alap memóriával akkor ZTE.
Tedd fel mahadnak a kérdést: Sokat akarok fényképezni? Ha igen akkor ZTE, ha nem olyan fontos akkor Sony :)
Mivel a hardver miatt a rendszer is lassabb ezért inkább Tipo,sokkalta jobb. Az a 0,3 col nem nagyon számít a kijelzőnél,nem nagy különbség. A kamera: én azt mondom egy telefon nem fényképezésre való,mégha 13,1 Mpx-es is.(Xperia Z). Arra jó hogy lekapj egy-két fotót,de ez szubjektív,lehet séges más másképp gondolja.Tehát ezzel azt akarom mondani hogy ne a kamerára alapozz a döntésedben.
Tehát én mindenképp a Tipot választanáma te helyedben,én nemrég vettem(3 hete),megvagyok vele elégedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!