Kinek van Sony Xperia S-e? Mi a véleményed róla? Szereted?
Az okostelefonok márcsak hamar lemerülnek.
Nekem nincs Xpeeia S-em, de tudom, hogy milyen telefon, és próbáltam is már, és szerintem jó telefon.
"de mondta, hogy az egyetlen hibája az, hogy ha használja az ember, akkor fél délután alatt le lehet meríteni."
Én ezt megcsinálom neked bármelyik androidos telefonnal...
Köszönöm szépen!:)
Képzeljétek el, véletlenül beleejtettem a szuperokos telefonomat az eperturmixomba...aznap semmi baja nem volt, rá 2 hétre(tegnapra) úgy megbolondult! Ki-be kapcsol, ha töltőn van csak akkor kapcsol be...És én annyira szomorú vagyok miatta!Imádtam!
Mindegy.Szerintem ez az Xperia S jó telefon:)
Lehet,hogy viccesen hangzik,de véletlen volt...Mindegy.
Már csak 1 kérdésem lenne:Tudjátok,van az a pökködő,az a ceruza,aminek olyan puha a vége.Na,azzal lehet ezt használni?Vagy csak ujjal lehet?!
Van ilyen stylus pen de anno én is azt hittem, hogy jó lesz. viszont az a baj vele, hogy jobban rá kell nyomni a kijelzőre, hogy érzékelje. Állítólag, ha minél vékonyabb a hegyén aza gumis anyag, akkor annál jobb a toll. Bár erről nem tudok nyilatkozni, mert én olyat vettem anno, mint a lenti linkemben van:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!