Mit lehet tenni ha zaklatnak?
Dettó.Pár nap után meguntam,jeleztem a szolgáltató felé.Azt a választ kaptam,hogy ők nem tudnak ezzel mit kezdeni,nem adhatják ki a hívót,tegyek rendőrségi feljelentést,ők tudnak intézkedni.
Annyit még elmondott az ügyfélszolgálatos,hogy vannak olyan készülékek,amin le lehet tiltani az ismeretlen telefonszámokat.
Nagyon egyszerűen le lehet tiltani! De én már lennék olyan kedvemben, hogy bemegyek ahhoz a szolgáltatóhoz amilyen számon hívtak téged és megkérdezném, hogy ki az aki hívogat! Egy kis motivációval megmondanák, és aztán mennék a rendőrségre feljelentést tenni!
Persze gondolom nem mutatja a számát akkor meg a T-mobilhoz menj be és ők ki tudnák deríteni mi a szám, mert lehet, hogy te nem látod de még is csak elküld némi adatod a telefonodba amit aztán ki lehet nyomozni csak te nem láthatod! Aztán megint csak feljelenteném! Ilyenekkel ne vicceljünk engem is hívogattak egy időben, de szerencsére abbahagyták!
A hívásokat így nem figyeli a szolgáltató, hogy ki hívogat téged. Részletes híváslistán is csak a kimenő forgalom van feltüntetve.
És hiába kezded el csapkodni az asztalt az irodában, nem fog tudni segíteni neked az ügyintéző. Ott helyben semmiképp, mivel nem tudja megnézni ő sem.
Rendőrségi feljelentés után, ha odáig jut az ügy akkor a rendőrségnek kiadható lesz a szám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!