Privát számon zaklatnak. Mit lehet tenni?
Egy ideje hivogat valaki, felveszem, nem szól bele senki. Kb. úgy reggel 9től egészen este 9-10ig. Először azt hittem, valami ismerősöm, de nem.
Egyik barátom mondta, h ismerősét is hivogatták így v 1 hónapon keresztül (mellesleg p is T-mobilos, mint én) sőt, az egyik cég, aki szintén a T-home(mobile, vagy mittomén mi)-nél van, ők is kapnak, pedig az vezetékes. Meg egy két ismerősöm is mondta, amikor említettem neki, h "nemár... téged is??"
Kezd nagyon idegesítő lenni, bár nem szoktam felvenni, hátha egyszer lenyugszik... de a mai nap volt a rekord... 2 óra alig múlt és már 14 nem fogadott hívásom van.... nem korlátozhatom le a bejövő hívásokat a sim kártyámra, mert akármi történhet és ha más számról akarnak hívni, akkor nem érnek el... a T-mobile tud tenni vmit? Visszanézni ilyen esetben privát számot? Vagy azt ők sem látják? Ha lehet ilyen segítséget kérni, akkor milyen számon lehet őket elérni?
Köszi a válaszokat
Nekem is csak a család tudja... nem osztogatom mindenkinek, ha erre ment a célzás :)
Innentől kezdve nem is ismerős szórakozik, pont ezért tettem fel a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!