Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Privát számon zaklatnak. Mit...

Privát számon zaklatnak. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Egy ideje hivogat valaki, felveszem, nem szól bele senki. Kb. úgy reggel 9től egészen este 9-10ig. Először azt hittem, valami ismerősöm, de nem.

Egyik barátom mondta, h ismerősét is hivogatták így v 1 hónapon keresztül (mellesleg p is T-mobilos, mint én) sőt, az egyik cég, aki szintén a T-home(mobile, vagy mittomén mi)-nél van, ők is kapnak, pedig az vezetékes. Meg egy két ismerősöm is mondta, amikor említettem neki, h "nemár... téged is??"

Kezd nagyon idegesítő lenni, bár nem szoktam felvenni, hátha egyszer lenyugszik... de a mai nap volt a rekord... 2 óra alig múlt és már 14 nem fogadott hívásom van.... nem korlátozhatom le a bejövő hívásokat a sim kártyámra, mert akármi történhet és ha más számról akarnak hívni, akkor nem érnek el... a T-mobile tud tenni vmit? Visszanézni ilyen esetben privát számot? Vagy azt ők sem látják? Ha lehet ilyen segítséget kérni, akkor milyen számon lehet őket elérni?

Köszi a válaszokat

2010. szept. 16. 14:21
 1/3 anonim válasza:
Nekünk a vezetékes számra érkezik folyamatosan ilyen hívás átlag heti 1 alkalommal. Ott még nem is látom, ki hív.
2010. szept. 16. 14:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Én lecseréltem a számomat, bár nem zaklattak, csak túl sokan tudták és folyton csörgött értelmetlenül. Most csak a családom tudja és a legfontosabb barátok. Másoknak a régi számot adom meg, amikor hívást várok, bekapcsolom, aztán újra ki, nem zaklat senki.
2010. szept. 16. 14:50
 3/3 A kérdező kommentje:

Nekem is csak a család tudja... nem osztogatom mindenkinek, ha erre ment a célzás :)

Innentől kezdve nem is ismerős szórakozik, pont ezért tettem fel a kérdést.

2010. szept. 16. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!