Anyukák, nektek milyen telefonotok van?
Az oké, hogy a kötekedős válasz törölve lett, de a többiek miért? Leírtam, hogy milyenem van, oké, hogy utána írtam pár sort annak a bizonyos kekeckedőnek, de a kérdésre is válaszoltam...
Egyébként nem értem, kinek szúrja a szemét, ha egy anyukának valami komolyabb telefonja van, azzal a címszóval, hogy minek, ha úgyis otthon van. Most őszintén, telefonálásra bármelyik mobil megfelel, akár otthon van az ember, akár nem, azt meg már mindenki döntse el maga, hogy ezen kívül mit akar még a telefonjával csinálni. Én bevallom, szoktam rajta játszani is, nem hinném, hogy ez ciki lenne. Vagy van rajta ilyen buszmenetrendes alkalmazás, nekem tök hasznos, hogy meg tudom nézni, mikorra ér oda a buszom a megállóba, mert nincs a fejemben a menetrend. Meg sok funkcióját főleg akkor használom ki, amikor itthon vagyok, pl. hogy a viberrel ingyen telefonálok, mert az itthoni netet használom hozzá. Szóval nem is értem, miért gondolja azt valaki, hogy akinek gyereke van, az nem tudja kedve szerint kihasználni a telefonja funkcióit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!