Anyukák, nektek milyen telefonotok van?
Figyelt kérdés
2013. márc. 19. 10:34
11/28 anonim válasza:
xperia mini pro, ezt nyugodtan megkaparinthatja a kicsi is, de a samsung galaxy s3 már tabu :)
12/28 anonim válasza:
Samsung galaxy mini 2
Csakis sárga hátlappal :-D
13/28 A kérdező kommentje:
Csak kérdeztem.Nekem is okostelefonom van és megkaptam pár alkalommal,hogy de neked aztán minek?Mikor otthon vagyok.Most lett lecserélve a régi Samsung E250-es telefonom.
2013. márc. 19. 11:05
14/28 anonim válasza:
Nekem Sony Ericsson Xperia Mini-m van,anyósomtól kaptam,még mikor várandós voltam. sokszor jött már jól,hogy okostelefon,mikor eltévedtem a gyerekkel,vagy mikor Apucival moziba mentünk és nem tudtuk,meddig tart a film,hányra érünk haza a gyerkőchöz,meg tudtuk nézni. Nem hiszem,hogy felesleges lenne,egyébként meg mai világban nem is nevezném luxuscikknek,az emberek többségének okostelefonja van. 7-esen én is jót kacagtam. Nem tudom,nekem van időm a párommal beszélni telefonon,és elég hasznos is,főleg ha bármi gubanc történik,orvos,nagyszülők,apuka bármikor értesíthető. Egyenlőre nem vettem észre a gyermekemen,hogy órákig sírna a sarokban,mert napi egyszer telefonálok 3 percet.
16/28 anonim válasza:
Ne törődj másokkal, és az epés mondataikkal. Mond azt, egy okos mamának okos a telefonja is!
18/28 anonim válasza:
1 hete volt a szülinapom, egy Sony Tipot kaptam a férjemtől. Nagyon örülök neki, nyomkodni is van időm a telefonálás mellett! Sőt, még játékot is töltöttem le rá! :-) És mindezt egy 2 éves lányka mellett!
19/28 anonim válasza:
Samsung galaxy mini egy éve kaptam, de a 3 éves lányom már simán kezeli pl. felhívja a mamát.
Nekem nem okoz gondot telefonálni a gyerek mellett, de úgy látom van akinek igen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!