Milyen telefont vegyek 14 éves lányomnak?
igazából több szempontot is figyelembe lehet venni ;)
ha olcsó telefon kéne, ami viszonylag jól fut, tudom ajánlani a sony ericsson xperia x10 mini pro-t (hossszú neve van, de ez az a pici telefon, amiben van billentyűzet is, meg minden
Vagy esetleg ha nem kell bele a billentyűzet, egy xperia ray-t is tudok ajánlani, az most olcsó, de nagyon szépen fut, akadásmentes, nekem ispont ilyen van!
és gyönyören néz ki!!!
de ha az abszolút nagyon olcsó kategória kel, egy samsung galaxy mini (akár 5000ft) is szóba jöhet, habár azt nem ajánlom!
de pl samsung galaxy ace , vagy ilyesmiket tudok ajánlani, ha androidos, érintőképernyős mobil kéne!
Azt mondta hogy rám bízza. Annyi kikötése van, hogy érintő képernyős legyen, és androidos.
Max. 50-60 ezerig.
A második hülyeségeket ír. Az x10 mini pro nagyon elavult és gyenge hardverű, a ray rég nem éri meg, 50000-ért egy egymagos telefon nem éri meg, a gapaxy mini meg a lehető pegrosszabb választás abban a kategóriában.
Szerintem Neki ennyiért az Xperia U a legjobb, a kétmagos procijával nem fog akadni, vinni fogja az össze játékot, meg böngészés közben sem lesznek akadások, de ha sok zenét akar rárakni, meg videót, akkor nyilván nem lesz Neki elég az 5,5 gb belső tárhelye, ami nem bővíthető, ebben az esetben az Cperia Sola a nyerő választás, mert az egy kicsit drágábban, (még benne van a keretben) ugyan azt tudja, mint az Xperia U, csak bővíthető micro sd-vel a tárhelye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!