Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek 14...

Milyen telefont vegyek 14 éves lányomnak?

Figyelt kérdés
A mostani telefonja egy 4 éves Samsung C3050, még mindig jól bírja, de úgy látom hogy az osztályában sokkal újabb telefonok vannak. Nem panaszkodik rá, de megemlítette, hogy milyen tök jó a barátnője új telefonja (azt hiszem sony xperia), és ballagási ajándékként kapná. Nem vagyok nagyon otthon ebben a témában, tudnátok javasolni valamit?

2013. márc. 18. 20:17
 1/9 dirtboy ***** válasza:
69%
ha nem igényel drága telefont akkor egy xperia tipo tökéletes lesz de azért jó lenne megtudni hogy mégis mik lennének az igényei nehogy aztán ne tetsszen neki.
2013. márc. 18. 20:19
 2/9 anonim ***** válasza:
46%

igazából több szempontot is figyelembe lehet venni ;)

ha olcsó telefon kéne, ami viszonylag jól fut, tudom ajánlani a sony ericsson xperia x10 mini pro-t (hossszú neve van, de ez az a pici telefon, amiben van billentyűzet is, meg minden

Vagy esetleg ha nem kell bele a billentyűzet, egy xperia ray-t is tudok ajánlani, az most olcsó, de nagyon szépen fut, akadásmentes, nekem ispont ilyen van!

és gyönyören néz ki!!!

de ha az abszolút nagyon olcsó kategória kel, egy samsung galaxy mini (akár 5000ft) is szóba jöhet, habár azt nem ajánlom!

de pl samsung galaxy ace , vagy ilyesmiket tudok ajánlani, ha androidos, érintőképernyős mobil kéne!

2013. márc. 18. 20:23
 3/9 anonim válasza:
Miért nem kérdezed meg tőle hogy milyet szeretne ? Lehet kinézett már egy telefont magának ami tetszik neki.. :) ez csak egy tanács :)
2013. márc. 18. 20:30
 4/9 A kérdező kommentje:

Azt mondta hogy rám bízza. Annyi kikötése van, hogy érintő képernyős legyen, és androidos.

Max. 50-60 ezerig.

2013. márc. 18. 20:40
 5/9 anonim ***** válasza:
62%
Ha nem fontos a belső tárhely akkor Xperia U.
2013. márc. 18. 20:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Xperia U, Xperia Tipo, vagy Samsung Galaxy Mini 2 :) ezek egyszerűek, aránylag olcsók, de mégis jók :) (az U egyel magasabb kategória mint a másik kettő)
2013. márc. 18. 22:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Az U-nak kicsi a belső tárhelye (4gb felhasználható) viszont azon kívül eléggé jó. Az én 13 éves unokahúgomnak is az U tetszik :)
2013. márc. 19. 12:50
 8/9 anonim ***** válasza:

A második hülyeségeket ír. Az x10 mini pro nagyon elavult és gyenge hardverű, a ray rég nem éri meg, 50000-ért egy egymagos telefon nem éri meg, a gapaxy mini meg a lehető pegrosszabb választás abban a kategóriában.

Szerintem Neki ennyiért az Xperia U a legjobb, a kétmagos procijával nem fog akadni, vinni fogja az össze játékot, meg böngészés közben sem lesznek akadások, de ha sok zenét akar rárakni, meg videót, akkor nyilván nem lesz Neki elég az 5,5 gb belső tárhelye, ami nem bővíthető, ebben az esetben az Cperia Sola a nyerő választás, mert az egy kicsit drágábban, (még benne van a keretben) ugyan azt tudja, mint az Xperia U, csak bővíthető micro sd-vel a tárhelye.

2013. márc. 19. 18:57
 9/9 amcsih ***** válasza:
Én a Samsung Galaxy Ace II-t ajánlom. Jó, gyors, szép fotót is csinál. :)
2013. márc. 22. 06:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!