Milyen telefont vegyek a lányomnak?
9 éves a lányom és ősztől másik (távolabb lévő) suliba fog járni,és szeretnék neki venni egy telefont,hogy ha baj van bármikor feltudjon hívni.Milyen telefont vegyek neki max 20 ezerért?
tudjon telefonálni,sms írni,esetleg férjen rá néhány zeneszám,vagy tudjon fényképet csinálni.
nem túl nagy igények:D
31/l
Szerintem első körben ballagj be a kicsi lányoddal egy használt mobilos kereskedésbe. Ott szét tud nézni hogy milyen fajta masinával tudna összebarátkozni és mellesleg ki is leget próbálni a telefonokat, nem úgy mint amelyik boltban újakat árulnak. Itt az eladók azért már nagyobb tapasztalattal rendelkeznek a készülékek használhatósága terén mint akik újat árulnak.
És nem utolsó sorban lehet hogy találsz egy alacsonyabb árfekvésű készüléket, ami abból a szempontból sem elhanyagolható hogy az iskolában könnyen elveszlenek ezek a dolgok.
Az én szempontjaim:
- Telefonálás
- SMS
- Óra
- Ébresztés
- Max 5000.- (úgy is elhagyja, tönkremegy, ellopják stb)
- Kizárólag feltöltéssel
használt telefonokkal nem sok jó tapasztalatom van
köszönöm a válaszokat!
én is dominó csomagban gondoltam
és nálunk az új suliba úgy működik,hogy reggel elveszik/elkérik a telefont a gyerekektől és hazamenetelkor kapják vissza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!