Okostelefonodhoz milyen díjcsomagot választottál és miért?
Iphone 4-em van, már 2 éve. ez az első.
Most ikon 200-as csomagom van. Nagyon szeretem, tényleg szuper, hogy 1 gb-ig terhelhető az adatforgalom(valljuk be, aki nem dísznek és nem CSAK telefonáláshoz vette, az elhasznál legalább 500-600mb-ot). Sokat levelezek, sokat használom a GPS-t.
Ellenben nekem a havi 6.000 ft nagyon sok... t-mobilnál néztem eddig a lehetőségeket (elsősorban előfizetéses érdekel, mert telefonálni biztosan fogok havi 2000ft-ot).
Esetleg valami hasonlóan jó, kihasználható díjcsomagot tudtok ajánlani?
hogyha nincs értelme váltani, nem váltok, de nekem tényleg sok ez a havi 6.000 ft...
egyrészt akiket hívok(20-as, 70-es számok), külön felszámolja(mert a 6.000 ft csakis 30-as számok hívására vonatkozik, más szolgáltatók hívásdíját szépen hozzászámolja a 6.000ft-hoz)...
500 MB adatforgalom viszont 100%, hogy kell. Budapesten lakom, de a városban eddig 2(igen csak kettő) helyen tudtam wifit fogni... pedig sokat utazom.
Mozaik XS díjcsomag. Abban van 200 MB internet.
Ha nem elég akkor kérsz hozzá Go!Net L-t. Az plusz 500 MB. Így kijön 5200 Ft-ból. És a mozaik XS minden irányba lebeszélhető.
köszönöm a válaszod.
4000 ft a max amennyit szeretnék költeni telefonálásra+netre.
hogyha nem megoldható, akkor tényleg kinyögöm ezt a 6.000ft-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!