Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telefon a jobb? Samsung...

Melyik telefon a jobb? Samsung galaxy s3 vagy nokia lumia 920?

Figyelt kérdés
2013. márc. 13. 12:17
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
nkm nokia lumia 920-am van arra váltottam az s3 helyett és a lumia 920 1000x jobb mint a s3 másik meg a win8 miatt már lehet blotouth használni vagyis én bírok fájlokat le tölteni zenéket halgatni és be tenni csengő hangnak sokkal jobb mint a s3 a s4-el veszi fel a versenyt de abba már győz a s4 hallottam arról hogy készül már a nokia lumia 1000 abban meg már 41 mp kamera lessz és mindenben verni fogja az s4-et utána jön az iphone 6 stb...mindig lesznek új telók!
2013. máj. 28. 17:41
 22/23 anonim ***** válasza:

Őőőőő...19%...el is higyjük? Csak mert kb 3x kellett újraolvasni.

A L920 az S4-el nem veheti fel a harcot, bár, van amiben veri.

És nem lesz L1000, ezt a Nokia kijelentette.

2013. máj. 28. 18:30
 23/23 anonim ***** válasza:
nem tehetek rola hogy vitában le pontoztak de nem érdekel :D amugymeg unoka tesoim kint laknak külföldön torrontoba és mondták hogy lesz attol hogy ide magyaroszágra nem fogják be hozni az nem az én hibám. Külföldön nagyon olcso minden telo kivéve a samsung galaxy s4 az 200 ezer átszámitva de vilike ugy hivják az egyik unoka tesomat az apple laptopot talált a kuka mellé téve dobozában ami itten 600 ezerbe kerül azt ott ki dobják a zsidók. 4 db iphone 5-öt hoztak ki 1 éves részlet fizetésre havonta a 4db került nekik 20 dollárba köv.honapba ki is fizették egybe a segély is több ott mint itt magyar országon ők havonta kapnak 1.4 millió forintot torrontóba 5 év mulva kapják meg a kettős állam polgárságot de vilike az most fogja meg kapni mivel ott kint összeházasodik egy canadai csajjal de a lényegen nem váltosztat magyar országra nagyon kevés telefont hoznak be és sokszor 3x áron akarják eladni angliába a samsung galaxy s3 az 120 font körülbelül 60 ezer ft
2013. máj. 28. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!