2 telefon között gondolkozok az egyik Samsung Galaxy S Advance a másik pedig Alcatel OT 995 szerintetek?
Samsungot annyira nem kedvelem és nem is tetszik. Alcatel pedig nagyon tetszik ezért hajlok kicsit felé . Melyiknek jobb a kamerája a Samsungnak nem ?Hozzáértőktől várnám hogy ő mit venne és mért? Vagy esetleg hasonló árban valami más ?
Előre is köszönöm! :)
Galaxy s advance ellen egy alcatel? Nem semmi! Hát persze hogy advance.
Amúgy meg xperia p!
Ha nem tetszik a Samsung akkor minek akarod megvenni? Nekem is most szar telefonom van, jó árun tudnék venni egy SGS Advance-t, de annyira undorítóan ronda szerintem, hogy nem lennék képes használni, inkább használom a mostanit, meg amúgy sem vagyok valami nagy Samsung fan.
Alcatel OT995 egy jó telefon, annyival nem rosszabb a Samsung-hoz képest, ha tetszik akkor inkább vedd ezt.
Árba meg talán Xperia U hasonló ehhez a kettőhöz, az viszont jobb lenne, hardveresen kb SGS Advance, csak szebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!