Szerintetek mennyibe fog kerülni a Samsung Galaxy S4?
Amit eddig tudni 8 magos proci és grafikus vezérlő, 2GB RAM, 5colos FullHD kijelző ami nehezen törhető és akár szemmel is irányítható.
Hivatkozás: [link]
Szerintetek 300.000 Ft alatt lehet majd kapni?
Az nem biztos hogy 8magos lesz a proci!
Az internetre eddig kiszivárgott információk és képek nagy része a Galaxy S IV-ről többnyire hamisak, pár nappal ezelőtt viszont egy hivatalos, ám a Samsung által meg nem erősített lista jelent meg a készülékről:
- 4,99 colos Full HD SoLux Display kijelző
- Snapdragon 600 1.9 Ghz processzor
- 2 GB RAM
- 16, 32 vagy 64 GB RAM
- 13 megapixeles hátsó kamera
- 140.1 x 71.8 x 7.7 mm-es méretek
- 138 grammos súly
- fizikai Home gomb és érintőgombok
- műanyag hátsó és alumínium oldalsó rész
- cserélhető akkumulátor
- fekete, illetve fehér szín.
Pár nap és kiderül, de kétlem hogy 8magos lenne.
Amikor kijön az S4, akkor mennyivel lesz olcsóbb az S3? Én arra vagyok kíváncsi.
Na meg arra, hogy meddig lesz kapható a piacon az S3...
Én az árat az iPhone 5- höz hasonlítottam. Ami ugye 170-200E között van kártyafüggetlenben. Az új Samsung pedig belsőre jóval erősebb+ ha ez a szemmel irányítósdi igaz az még elég sokat dobhat az árán, meg a FullHD kijelző is (2. telefon ha jól tudom), jobb kamera , bővíthető memória stb...
Mondjuk az Apple termékek logikátlanul drágák, igaz, hogy jók is, de túl drágák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!