Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Most mit tegyek? Sony Ericsson...

Most mit tegyek? Sony Ericsson Xperia moni (ST15i) frissítési HIBA!

Figyelt kérdés
Frissítettem a mobilomon keresztül a mobilt,de kikapcsolt és nem kapcsol be, még gombnyomásra sem! Ahogy rádugom a gépre automatikusan az (általam úgynevezett) update módba rakja magát és semmi több! A SUS és a PC Companion azt írja , h a legfrissebb vetzió van installálva és a javítás fül alatt meg: Már nem elérhető a szoftver az Ön telefonjára! Próbálja újra később! Na de kérem szépen!!! A Sony írta, h most jött ki a 4.0-s update és, hogy PC Companionból lehet letölteni. Most mit tegyek?

2013. márc. 4. 20:35
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Kedves okostóni. Valószinű az én kezemen több telefont átment már mint a tiéden,de nem fogok erről vitát nyitni. Hajtogasd az igazadat nyugodtan csak tovább. Attól még nem lesz az.
2013. márc. 7. 21:23
 22/31 anonim válasza:

Jó persze elhiszem :-) Japán Xperia mini?

mond mi van rajt milyen rom?

lehet ugyan az mint az európai minin?

mobil szakértő. Mivel lehet a legegyszerűben FLASH-ELNI?

Akkor azt mond meg miért nem látja a mobilomat a gép kikapcsolt állapotban okoska?

mond már meg te!!!

ILYEN EMBEREK NE IROGGASSANAK FÖLEG HÜLYESÉGEKET IRSZ OKOSKA.

NEM LÁTJA A TELEFONT KIKAPCSOLT ÁLLAPOTBAN NEM DERENG VALAMI HOGY KÉNE HOZZÁ EGY MEGHAJTÓ PROGRAM AMITŐL LÁTJA A KÉSZÜLÉKET MAGA A KÉSZÜLÉK ANDROID PROGRAMJA. ITT ELESETT A LOGIKA.

De nyugodj meg nem kell felkapni a vizet ha valamiben nem lett igazad :-) :-) :-)

2013. márc. 7. 21:40
 23/31 anonim válasza:

"Én nem tudom neked milyen pc companionod van de nálam úgy működik a dolog,hogy frissités helyett javitásra kattintok. Ekkor elösször ki kell választanom milyen telefont akarok javitani majd irja az instrukciókat. Kikapcsolt telefonba beledugom az usbt tartom a hangerő le gombot és ugy szúrom a számitógépbe."

Ezt irtad de látom egyáltalán nem tudod mi az a FLASH mod!!! Kikapcsolt állapot hangerő le gomb Ezt úgy hívják FLASH MÓD TE NAGY TELEFON GURU.

Akkor kinek is magyarázol hogy mi micsoda te tudatlan.

El olvastál valahol egy hozzászólást azt azt hiszed ettől mindent tudsz?

Hát nem csak szóltam meg be copy-ztam amit irtál

2013. márc. 7. 21:50
 24/31 anonim ***** válasza:

Még irni se tudsz. Hogy tudnál te flashelni ,neadjisten bootloadert nyitni,zárni.

A mobilt kikapcsolt állapotban dugjuk usbre, a vissza vagy hangerő le gombot nyomva tipustól függően. Lényegtelen hogy milyen kernel és rom van rajta vagy ha esetleg flash módban ragadt. És ehhez még flashtool se kell. Elég a pc companion.

2013. márc. 7. 21:53
 25/31 anonim válasza:

Ez igaz ehhez elég.

Ha meg nem ismered a telefont akkor mi a f@szt hurrogsz.

Nem tudod mi az a FLASH MÓD. Te nem ismered közben meg hülyeségekkel traktálod a szerencsétlen kisgyereket. Ne hallgass másra hülyeséget beszél.

Hát itt te beszéltél hülyeséget.

Itt segíteni akarnak az embernek nem okoskodásokat adni elő.

Ha meg nem értesz hozzá akkor ne ökörködj itt. Amiket leírtam mind tapasztalatból jön meg tanulásból.

Remélem felfogtad.

Most már tudod mi az a FLASH mód.

A készüléket kikapcsoltan nem látja semilyen program.

2013. márc. 7. 22:09
 26/31 anonim ***** válasza:

Hát te menthetetlenül buta vagy,de majd mindjárt illusztrálom neked képekben. Úgy talán te is meg a kérdező is felfogja.

A telefon végig ki lesz kapcsolva és csak a hangerő le gombot fogom tartani miközben usbre rakom.

2013. márc. 7. 22:20
 27/31 anonim válasza:
AZA FLASH MOD TE BAROM KERESS MÁR RÁ TE SZERENCSÉTLEN A GOOLE BAN
2013. márc. 7. 22:24
 28/31 anonim ***** válasza:
Úgy tudja rendberakni a telefonját. Javitás vagy hivd flash módnak ha az megnyugtat.
2013. márc. 7. 22:30
 29/31 anonim ***** válasza:
2013. márc. 7. 22:40
 30/31 anonim válasza:

ezt hívják flashelésnek te tudatlan barom.

nem csak SUES,WOTAN és egyebekkel lehet flahelni

2013. márc. 7. 23:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!