Most mit tegyek? Sony Ericsson Xperia moni (ST15i) frissítési HIBA!
kiveszed az
akkut vársz 10-15 sec
vissza teszed
flash módban indítod
ellenörzi a cuccot majd rányomsz friisítés kidobja a legujabb van fent majd ir egy JAVÍTÁS cimű gombot.
itt látszik hogy nem olvasol a dolgok után. a készülék mikori. az akku alatt a 4 sor utolsó jegyei pl 11W45
Te aztán értesz hozzá látóm!
Akkor hogy kezded fashalni ha TÉGLÁT CSINÁLT BELŐLE TE M@RHA. TE SZERENCSÉTLEN HA TÉGLÁT CSINÁLT BELÖLE NEM ISMERI FEL A PROGI Ez a kedves elöttem szólónak szók gondolkodj legyszives és után probáld meg elmondani.
Mégegyszer mondom MIG TÉGLA ADDIG NEM ISMERI FEL A PC Companion. CSAK FLASH MÓDBAN
Nem egyszer csináltam ilyen sz@rokat mert annyira értenek hozzá.
Kell a kib@szott gyári progija. PC Companion de nem valami új szar hanem egy régebbi.
Azzal inditod flash módban
Majd frissit azt javit fül jön be.
Kedves válaszküldők!
Aki azt írta, hogy van a javítási lehetőség, ezt annak írom:
Amint már említettem, NEM írja ki a SUS, és a PCcompanion pedig hiába írja ki, hogyha hibát ír ki! A gyártási szám a következő: 11W31
Az utolsó komi küldőjének pedig: Igen én is arra gondoltam, hogy még egy Sony Ericsson PC Companiont rakok fel(,mert még meg van a telepítője),de azt írta ki, hogy frissíteni kell a PCcompaniont,különben nem használható!
-->Frissít
vagy
-->Kilépés
Ezek közül lehetett választani, tehát régebbi PC Companion kilőve :/
Egyébként szerintem a legeslegnagyobb baj az, hogy még az sem jön be, hogy Sony Ericsson,mikor megnyomom a bekapcs gombot(bár ez a vidiben szerepel...)
Van egy olyan progi a gépen aminek ez a neve:Sony Ericsson Update Engie
Ezt most találtam meg a gépen! Próbáljam meg ezzel? Vagy mi ez?
Neharagudj kedves 16-os de szerintem előbb csinálj meg pár készüléket aztán utána beszélhetsz.
Nem értem hogy szeretnéd frissiteni ha nem látja a PC Companion te szerencsétlen látom még mindig nem jutott el a tudatodig HOGY AZ A KIB@SZOTT TELEFON NEM BOOTOL BE.
Látom nehéz felfogno.
De nem érdeke.
Majd csinálsz még TÉGLÁT te is a telefonodból azt megtudod.
Leirom lassan hogy te is megértsd. Nem is kell bebootolni neki amikor a javitást választod. Még csak be se kell kapcsolnod.
Sonyt nehéz téglásitani,de úgy látom nektek csak összejön végül.
Ne haragudj de nem egy sony ericssonom volt és volt mindegyiken főzött rom és előfordult hogy nem volt épp rózsás a helyzet.
Tehát nem igazán kell bemutatni hogy kell FLASH-elni drága hozzáértő hozzáíró.
Remélem nem haragszol de kikapcsolt állapotban sem látja a telefont.
Itt te vagy aki nagy tévedésben van. Ha gépre dugod kikapcsolt állapotba akkor a tőltőmód indul de a szoftver nem látja ettől még a mobilt. Csak bekapcsolt mód vagy FLASH módban.
De ha nem hiszed el nyugodtan próbáld meg felismertetni kikapcsolt állapotban.
Próbálkozz nyugodtan. Egyszer véletlen vissza tudtál hozni egy sony ericssont az nem azt jelenti hogy mekkora "fasza gyerek vagy"!
Nem értem mért kell értetlenkedned. Ha el cseszte a frissítést hogy szeretnéd hogy lássa a pc ha nem BOOTOL mert megtört a szoftver?
Igen javítani kell de nem fogja látni a kikapcsolt készüléket.
mérd már fel mit írok te szerencsétlen.
Ha meg tévedtél akkor ne hurrogj itt mint valami madár.
Fogd vissza magad ha nem értesz hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!