Sony Xperia Go, J, vagy Miro?
J : túlárazott átalakított tipo
Miro: túlárazott felnagyított tipo
Go: Legjobb a 3 közül .
Nekem Tipo van, rokonomnak Miro. J-t próbáltam ismerősnél, Go-t láttam használat közben testközelből.
Tipo méretéhez tökéletes az a hardver amit takar a gépezet,és elég is. Miro : ugyanaz mint a tipo,csak van előlapi kamera, meg 5mp hátlapi kamera ami vakus, ezért +20k eléggé kemény ár, pláne, úgy, hogy ugyanaz a proci,ram,gpu van benne, sőt a kijelző felbontás is ugyanaz.
J : Jó lenne , ez is , de . 480x854 kijelző, 4"méret, több mint 50ezer árban, és szintén ugyanaz a hardver, sőt, néha még akadozik is az oprendszer, meg újraindul magától. Ez is eléggé kizsákmányolás szagú 20k-ért drágábban mint a tipo, csak mert erősebb kamera és ennyi.
Go: Gyerek elkezdi, levideózom már a csapot. Megnyitja, alárakja, megy tovább, mondom any*d ez kemény.
Gorilla Glass miatt nehezebben karcolódik, nem kell félteni a zsebtől mert bírja a strapát.
60k körüli árral , a nagy strapabíróság, 2magos proci, gördülékeny rendszerfuttatás,4giga belsőtárhely(+micro sd kártya) e 3 típus közt ez éri meg a legeslegjobban, de ha kérsz, szívesen próbálok más alternatívát mondani, bizonyos árkategórián belül(például ott van 50k-ért az xperia U,ami akkora mint a Miro, de 2magos proci,és sokkal szebb kijelző). Szóval a 3 készülék közt magasan a Go viszi a pálmát. Egy dolgot sajnálok benne, még pedig azt, hogy sajnáltak nagyobb felbontást tolni a 3,5" kijelzőre(320x480 helyett lehetne 480x854)
Köszönöm a választ.A Miro és a J csak akkor eshet szóba,ha kb.40000Ft alatt lesz.A Go-t pedig a neten láttam 52000Ftért.Már sokat keresgéltem telefonok között,inkább a Go,mint az U,csak drágább egy kicsit(a Go).
Tipo-t nem veszek,az osztályban 2 embernek is van.De még mindig vannak olyan Sony telefonok,amiket nem ismerek,én olyan középszintű telefont vennék,ami nem drágább a Go-nál.A Sony Ericsson telefonok is érdekelnek!
Sony Ericsson-t már csak használtan, vagy függetlenül(drágább az átlagnál) tudsz venni, mivel tavaly az ericsson beleolvadt a sony-ba, és már nem forgalmazzák a sony ericsson telefonokat "hivatalosan" a szolgáltatók.
a Go meg nagyon is megéri 52ezerért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!