Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Ericsson mini pro- mat...

Sony Ericsson mini pro- mat szeretném elcserélni HTC Desire- telefon-ra mert az xperia nagyon pici a kezembe. Van a HTC olyan jó hardver mint a mini Pro?

Figyelt kérdés
Igaz már 3 éves telefon de megéri a csere?

2013. márc. 1. 14:17
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképpen jó döntés lecserélni. Nekem volt egy desire s telefonom és nagyon jó szolgálatot tett. Csak azért cseréltem le, mert nagyon megtetszett a one x(htc fanná változtam, egyszerűen magába szippant :D ). xperiáról nincs bővebb ismeretem, egyszer volt a kezemben de úgy vettem észre, hogy néha-néha akadozik, amit a htc-nél évente ha egyszer észleltem. Magyarul a htc egy jól kezelhető, gyors telefont rakott össze. A desire-t egyébként több díjjal is kitüntették. Szóval én támogatom a cserét.
2013. márc. 1. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!