Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Htc Wildfire S, vagy ZTE...

Htc Wildfire S, vagy ZTE Blade III?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Melyik a jobb telcsi? A következőkre kellene: fényképezés, internetezés (aukciós oldalak, mobilbank), szinte ennyi a plusz funkció. Tudom kevés, de a mostani telefonomat már nagyon utálom (Nokia500), és le akarom cserélni a Telenornál, és ezeket találtam jónak a 10 ft-os telók közül. Tudom, hogy a HTC kisebb, nekem az nem baj.

Köszönöm előre is a véleményeket!

2013. febr. 27. 10:14
 1/8 anonim ***** válasza:
blade 3 ha más lehetőség nincs.
2013. febr. 27. 10:25
 2/8 anonim ***** válasza:
A Blade 3 kb. minden téren jobb.
2013. febr. 27. 10:48
 3/8 A kérdező kommentje:

És nem baj, hogy nincs vakuja?

Csak attól félek, hogy az se csinál olyan jó képet a vaku hiánya miatt.

2013. febr. 27. 10:50
 4/8 anonim ***** válasza:
De a wildfire s már nagyon elavult és gyenge, ezért jobb a blade3.
2013. febr. 28. 09:11
 5/8 anonim ***** válasza:

A Wildfire S-en hiába van ledes villanó(jobb ha így nevezed, mert ezek a mobilos "vakuk" nem nevezhetőek vakunak) max 2-3 méterre világítanak el rendesen, de lehet sokat mondtam.

A Wildfire S kamerájának a szoftveres algoritmusa pedig pocsék, mint a legtöbb HTC esetén, nem csinálnak túl jó képet gyári rommal.

2013. febr. 28. 10:02
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Blade-et vettem! :)

2013. febr. 28. 11:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Jobban jársz vele hosszabb távon.Használd egészséggel.
2013. febr. 28. 11:17
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2013. febr. 28. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!