HTC Wildfire S, ZTE Blade, Samsung Galaxy Mini?
Jelenleg Samsung 5230-am van, amit le szeretnék cserélni.Először kinéztem a Samsung Galaxy Minit.Azt mondják, hogy ez a telefon nem jó, mert nagyon pixeles a képe, kevés színből áll a kijelzője.Aztán gondoltam, hogy akkor jó lesz a ZTE Blade mert annak a színei szebbek, jobbak.De erről meg azt mondták, hogy szörnyen rossz minőségű anyagból készült.Most ott tartok, hogy a HTC Wildfire S telefonja lehetne a nyerő, de én ennek is utánanéztem.Szinte csak jókat írnak róla, de az a helyzet, hogy a T-mobile oldalán a telefon leírásánál én úgy látom, hogy ez a telefon is annyi szín megjelenítésére képes, mint a Samsung Galaxy Mini.
Ha van valakinek HTC Wildfire S-e írja a tapasztalatokat, hogy milyenek a színei stb...
Szerintetek melyikkel járnék a legjobban?
Ja és ha mást ajánlotok akkor is ebben az árkategóriában, és feltétlenül androidos legyen.
A válaszokat előre is köszönöm szépen!
Nincs egyik telefonom,de:
Ha ezek közül kell választani akkor Wildfire S.
De miért nem várod meg hogy kijöjjön a T-Mobilhoz is az új SE Xperia Mini Pro?:-)
Az még a Galaxy Ace-nél is jobb:DD
De ha mindenképppen ezek közül kel akk Wildfire S,esetleg Galaxy Ace
Köszönöm a gyors válaszodat!
Azért nem várom azt meg, mert nem tetszik, és az mellett, hogy szeretnék egy elég okos telefont a küllem is számít.
A HTC Wildfire S-nek nem ronda, pixeles a képe?Mert őszintén megmondva én csak videón láttam ilyen telefont, élőben nem.
HTC Wildfire S-t vegyél ezek közül, messze veri a többit, a képernyője is jó attól függetlenül, hogy 262e színű, de nézd még meg a Motorola Defy-t nem sokkal drágább viszont jobb,
1.-nek üzenem a mini pro hétfő óta kapható a T-mobile-ba.
Tényleg?
Köszönöm szépen hogy mondtad,csak utoljára a T-Mobil honlapját hétvégén néztem :-)
Galacy ACE!
Nekem wildfire-em volt, de cseréltem. Jó teló meg minden, de kapaszkodjatok, 2,5 szer kissebb a galaxy ACE-nél. Okos, meg minden, de nem jobb. Nagyon apró.
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:18
Igen, én is arról beszélek. A kijelzője nem sokkal kisseb, de a telefon az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!