Szia. Barátaim közül többeknek van 1-2 éves iPhone 4 ill. 4s-e, ennyi idő után is teljesen meg vannak vele elégedve.
Nekem többnyire nokiáim és samsungjaim voltak ezelőtt azokkal is jól kijöttem, viszont sajnos a legutóbbi beázott, így kénytelen voltam lecserélni. 1 hónapja vagyok iPhone 5 tulajdonos. Valami döbbenet!! Messzemenőkig kielégíti minden igényemet! Piszok gyors, és marha kényelmes. Nagyon hamar megszokja az ember! (És hajlamos lesz vele összenőni)
Hasonlítottam össze 4s-sel, kézben fogva igencsak érezhető a súlybéli különbség és a vékonysága is. Teljesítményben talán csak annyi különbséget vettem észre az elődjéhez képest, h a nagyobb alkalmazások még gyorsabban töltenek be rajta, illetve képkészítésnél szinte morzézhatsz a „rögzítő” gombon, a telefon meg legyárt másodpercenként vagy 4-5 képet is. Mással nem nagyon szórakoztunk.
A retina kijelző tűéles, és a kamerája is nagyon tetszik. Amit még nagyon eltaláltak az az „EarPod”-nak nevezett fülesük ami hozzá járt. Kényelmesen fülbe illik és ad olyan mély basszust és szól olyan szépen mint egy fejhallgató.
Sok-sok más jó tulajdonsága is van nem tudom leírjam-e mindet, biztos utána néztél már ha tervezed a beszerzését.
1 évig cseregaranciás.
Viszont, hogy könnyen karcolódik-e, azt nem tudom, mert tokban hordom.
Szóval mindent összevetve csak ajánlani tudom. Nem hinném, hogy egyhamar elavulna. (:
húú kicsit későn találtam meg a kérdést :)
háát kb 4 hete van iPhone 5-öm, és teljesen meg vagyok vele elégedve. előtte egy Samsung Galaxy S2-m volt, azt is nagyon szerettem, de szerintem az iPhone fölözi. lány vagyok, szóval annyira nem értek a 'belső' dolgaihoz :D de annyit el tudok mondani, h gyönyörű a képe, a kijelzője és a kamerás képek is, gyors, ahogy már írták, nem fagy le, és azt nagyon szeretem benne h nem olyan kusza. több barátomtól hallottam h azért nem szeretik az iPhone-t mert direkt le van butítva, de szerintem így a jó. iCloud-dal meg iTunes-szal tudod szépen rendezni a zenéket, kontaktokat, stb. szóval rendszerezett :)
röviden: szép képek, gyors, átlátható :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!