Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha havonta 1500 kerül a...

Ha havonta 1500 kerül a kártyámra, és már csak 500-am maradt mert ennyit beszéltem, akkor mennyi percenként?

Figyelt kérdés
1500-at kapok havonta a telómmra. és most már csak 500 maradt 32.19 + 5.50 + 6.08 percet beszéltem Vele.
2013. febr. 9. 20:42
 1/6 anonim válasza:
100%
most komolyan általános 3. osztályos matekfeladatot akarsz velünk megcsináltatni?
2013. febr. 9. 20:56
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

És mióta kapod, és mennyit költöttél a korábbi hónapokban, és miért ponttal választod el a percet a másodperctől, és miért nem tudsz összeadni, és kivonni, és szorozni, és osztani, és miért nem figyeltél matekórán, és miért nem figyeltél magyarórán sem, és miért nem olvasod át legalább egyszer, amit leírsz, és tekintesz szimbólumként, személyként a Kártyádra, hogy nem vele, hanem Vele beszélsz, és miért nem olvasod el a szerződésedet a percdíjról, vagy hívod fel az ügyfélszolgálatot, és…?

Amúgy 44 perc 17 másodpercet beszéltél vele, és ez 1000 forintba került (bár ez nem egyértelmű a leírásod alapján), ez pedig átlagosan 22 forint 58 fillér percenként, ami szerintem elfogadható ár.

2013. febr. 9. 20:57
 3/6 A kérdező kommentje:
fillér? nem értem :(( bocs csak nem tuddam kiszáomlni! de nagyon fontos volt agyors válasz.
2013. febr. 9. 21:06
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Akkor folytatom, ha megengeded:

…és miért nem figyeltél töriórán sem, és miért nem próbálod ki a Google-t, ha már nem figyeltél, és miért nem próbálod ki a számológépet, ha nem tudsz számolni, és miért helyesírás kategóriába raktad a kérdést, ha nem is érdekel a helyesírás (igen, látom, hogy közben átraktál, de higgyétek el, az előbb még rossz kategóriában volt, különben észre sem vettem volna), és miért, miért, miért…?

Amúgy a fillér az a forint századrésze, olyan a forinthoz képest, mint a cent az euróhoz képest.

2013. febr. 9. 21:13
 5/6 anonim ***** válasza:
A fillér annó volt egy fizető eszköz, most meg már inkább ilyen helyeken használják mint például a telefonálás és a bank. Igazából igy kicsi és semmi jelentősége nincs de sokn kicsi sokra megy. A másik dolog, hogy jobban jártál volna avval, ha a szolgáltatód honlapjára felmész, és ott megnézed a díjcsomagodhoz tartozó tarifát, igy abból látod miért csak 500 ft marad a kártyádon. (pl: t-mobile.hu vagy telenor.hu esetleg vodafone.hu)
2013. febr. 9. 21:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Istenem ezek a válaszok xddddd
2013. febr. 9. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!