SÜRGŐS! Iphone 4 Se kép se hang semmi bővebben lent. Mi a baj?
Figyelt kérdés
Hello. Eddig semmi baja nem volt nem normálisan működött. Nem olyan régen csörgött a telefon fel akartam venni, de minden el ment csak fekete kép több semmi ráraktam töltőre de semmi reakció csak fekete kép. Ha egy másik telefonról fel hívom azt a számot ami benne van, de nem azt mondja hogy pillanatnyilag nem elérhető hanem kicsörög. De az Iphone meg se mukkan. Már azóta nyomogatom meg minden de semmi reakció. Mi lehet vele? Előre is köszi a válaszokat.2013. febr. 4. 17:59
11/12 anonim válasza:
nekem is ugyan ez a problémám! meg mondanád hogy hogyan csináltad meg?
12/12 anonim válasza:
Ha biztosan fel van töltve akkor: A felső bekapcsoló gombot és a készülék elején található home gombot 10-15 mp-ig együtt nyomva kell tartani. Ezután jó eséllyel elindul . . .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!