Mit csináljak az iphone-mal?
Figyelt kérdés
amikor nincs bedugva semmi fejhalgotó meg semmi és akkor is azt írja ki hogy benne van és így a mikrofon sem jó meg a hangszóró sem de néha működik csak az nagyon ritkán van :/2012. aug. 20. 14:52
1/8 anonim válasza:
Valószínűleg a füles csatlakozója adta meg meg magát.
Bedugáskor leválasztja a belső hangszórót, kihúzáskor vissza. Na ez nem megy..
2/8 anonim válasza:
Az előző jól mondja, csak ezt félig mechanikai úton végzi el a rendszer.Ha jól belenézel, akkor apró csatlakozópontok vannak benne, amit a dugó benyom, mikor beletolod a fülhallgatót, és átvált a rendszer fülesre, mikrofonra.Na ez idővel eltömődik, elkoszolódik, és hiába húzod ki a csatlakozót, ezek az apró nyelvek beragadnak, és a szoftver úgy érzékeli, hogy még mindig van bedugva egy füles vagy headset.Dugd bele egy erőteljesebb muzdulattal, majd húzd ki megint.Hátha megoldja a problémát.
3/8 A kérdező kommentje:
nem jó még mindig azt írja ki hogy fejhallgató
2012. aug. 20. 15:06
4/8 anonim válasza:
És ha megszólal egyszer, akkor ne használj többé fülest.
Nem Iphone volt ugyan, de én így tettem, nem érte volna meg javítani, meg nem vagyok zenefüggő...
Azért egy szerviznél kérdezz rá.
5/8 A kérdező kommentje:
és így nem bírom megcsinálni házilag valahogy?
2012. aug. 20. 15:15
6/8 anonim válasza:
Képességeidet nem ismerem, de ha tudsz szerezni csatlakozót, ami ide való és jártas vagy (eszközzel és tapasztalattal) SMD jellegű alkatrészek forrasztásában, akkor van esélyed a csatlakozó cseréjére.
7/8 A kérdező kommentje:
akkor hol birom megcsináltatni itt kecskemét közelében? :D
2012. aug. 20. 18:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!