Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hova és hogyan kell HTC...

Hova és hogyan kell HTC Desire telóra játékot telepíteni?

Figyelt kérdés

Most először vettem egy érintős telót,(HTC Desire C és androidos) és letöltöttem hozzá 2 ingyenes játékot a gépemmel.

Amikor összekötöm a telóm a géppel, és látom, hogy milyen mappák vannak a telómon. Nem tudom hogy létrehozzak-e egy játék mappát a telómon, vagy csak másoljam át a telefonomra, anélkül hogy mappába tenném? Majd a telóm megtalálja és onnan indítja a telepítést?

A régi hagyományos telómon volt mappája a játékoknak és a zenének is, mivel gyárilag

létrehoztak ilyen nevű mappákat a régi telómon.

DE ezen nincsenek ilyen mappák.

Amikor zenefájlokat másoltam az új telómra, akkor sem tettem őket mappába, mégis lejátszotta a telefonom.

Egyébként belső memóriát használok, mert még az a 4 giga bőven elegendő.

Illetve, ha később egyéb androidos alkalmazásokat telepítek a telefonomra, akkor sem kell beletenni mappába a progikat?

2013. febr. 3. 23:01
 1/6 anonim válasza:

kell egy gmail-es felhasználó.

Ezek után lépj be a Google Play/Market nevű programba jelentkezz be a google felhasználóddal és tölthetsz már is lefele mindent.

2013. febr. 3. 23:06
 2/6 anonim ***** válasza:

Legegyszerűbb a Play-ról letölteni játékot, alkalmazást.

A máshonnan PC-n letöltött apk programokat is tudod telepíteni, Beállítások-Alkalmazások-Ismeretlen források pipáld.

A sz.gépröl bármelyik telefonon lévő mappába másolhatod, csak megtaláld majd. (ajánlott csinálni egy Adataim, vagy bármilyen más nevü mappát, és ebbe másolni)

A telefonra (ha nincs rajta) kell egy fájlkezelő, amivel az apk-t telepíteni tudod.

Zene - az android a zenéket nem mappa, hanem meta információk, id3 tag alapján rendezi, ezt szerkesztheted PC-n, de van program a telefonra is.

2013. febr. 4. 00:05
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Leírnám hogy milyen mappákat is látok.

A telómon meghajtóként a következő 3 mappát látom: Android, DCIM, és Lost.Dir, továbbá van egy EMMC fájl is.

A DCIM mappán belül van egy 100MEDIA nevű mappa, amiben a telómmal készített fényképek találhatók.

Az Android mappán belül van egy data nevű mappa, ezen belül: com.htc.album nevű mappa, és ezen belül .thumbnails mappa.

A LOST.DIR mappa üres.

Akkor tehát hova tegyem a 2 letöltött játék telepítőit, mely 2 APK fájl?

Létrehozhatok egy játék nevű mappát a leírt 3 mappa mellé és abba beletehetem? Vagy az általam létrehozott játék nevű mappát létrehozhatom pl. az ANDROID mappán belül is?

Felismeri a mobilom, illetve megtalálja?

És ha további alkalmazásokra teszek szert, akkor bárhova átmásolhatom a telepítőket vagy létrehozhatok egy egyéb nevű mappát a telefonomon a gépem segítségével és abba másolhatom át a különböző alkalmazások telepítőit?

Még egy kérdés? Ha kellene fájlkezelő, melyiket javasoljátok?

Köszönöm előre is és bocs a sok kérdésért :-)

2013. febr. 5. 20:07
 4/6 Vortrex ***** válasza:

Ez azért nem olyan bonyolult, rárakod az apk kiterjesztésű fájlt tökmindegy hova, megkeresed, megnyitod és megnyomod hogy ,,telepítés". Nem egy atom fizika...

A sd kártya mappái se fontosak, közük nincsen hozzá...

2013. febr. 16. 21:13
 5/6 Vortrex ***** válasza:
Vágom, mert te azt hiszed, hogy be kell valahova másolni, hogy fusson. Nem, az apk fájlok azok inkább olyanok, mint sz.gépen a setup.exe-k.
2013. febr. 16. 21:15
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm az utolsó válaszolónak :-))

ment a zöld kéz

2013. febr. 19. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!