HTC desire HD-re hogyan tudok android ICS-t telepíteni?
Megtalálhatod a választ ITT:
[ [link]
Mivel levágta ... újra:
" [link]
Satyko-nak üzenem, hogy egyrészt balf.szságokkal ne hülyítsd a népet!
Másrészt lesz hivatalos ICS is a Desire HD-ra, csak kicsit kéne nyomozni utána.
Idézek:
FRISS: Ice Cream Sandwich frissítés infók
HTC Magyarország, 2012. február 9., 22:06 ·
A HTC keményen dolgozott azon, hogy az Ice Cream Sandwich frissítés elkészüljön. Örömmel jelentjük, hogy március végéig az ICS elérhető lesz a HTC Sensation és HTC Sensation XE készülékeink számára. Majd ezt követően a HTC Sensation XL is megkapja.
Ezen kívül megerősítjük, hogy az Ice Cream Sandwich frissítés idén elérhetővé válik a HTC EVO 3D, HTC Incredible S, HTC Desire S és HTC Desire HD mobilok részére. Figyeljetek minket a következő hetekben újabb Ice Cream Sandwich frissítéssel kapcsolatos hírekért!
Szóval röviden és tömören: Pofa sutba és mást etess a sz.rjaiddal! ;))
MacTavish idefigyelj, te ne beszélj velem így, mert pofán leszel b*szva!
Mire a HTC kiadja az ICS-t, az már régesrég elavult lesz!
A HTC a Desire HD-t már a készüléklistában se jegyzi:
Az hogy a HTC Magyarország szőke kisasszonya miket irogat ki FB-ra, az még nem tükrözi azt hogy mi is lesz.
Én anno a Hero-ra vártam a Gingerbread-et, de csak ígérgetés volt, mire kiadták a hivatalosat már rég létezett sokkal-sokkal jobban működő főzött ROM!
Tényleg jön ICS a DHD-ra én is találtam róla infót. És ez HTC hivatalos lapja szal nem fészbuk pletyka :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!