Az lg optimus l3 szerintetek jó telefon?
Mármint hogy milyen a minősége? Mint már írtam az érzékeléssel hivatalosan nem lehet gond, a kapacitív technológia ezt gyakorlatilag kizárja. Ránézni viszont jobb szó híján: sz@r. Erős 125 ppi-t tud (pixel per inch), ami ha jól számolom ez a jelenlegi választékban a második legrosszabb a Galaxy Mini után.
Összehasonlításképp ugyanebben az árkategóriában az Xperia Tipo 180-at, a Galaxy Mini 2 176-at, a ZTE Blade III pedig 233-at tud felmutatni.
A ram mérete pedig nem a tárhelyet jelenti, hanem hogy a komolyabb alkalmazások illetve a multitasking mennyire fekszi meg a készülék gyomrát. Manapság szerintem az 512 megabyte már alap.
Nézd, végeredményben úgyis azt veszel amit akarsz, mert ki vagyok én, hogy megszabjam. De hidd el, nem azért koptatom az ujjam már akárhány kommenten keresztül, mert rosszat akarok Neked. És hidd el jelenleg csúcskategória alatt nem nagyon lehet jól járni LG-vel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!