Bakopéterné kérdése:
, nem érvényes a garancia rá? Azt mondták a szakszervizben, hogy beázásra nincs garancia. Ezt nem hiszem el, hogy ilyen előfordulhat egy drága telefon vásárlásnál. Pl:esőben ne vegyem fel a telefont mert beázhat? .
Figyelt kérdés
Igen karácsonyra vettem a fiamnak.24.én este megkapta.ésjan 1
én reggel már nem műkődött a készüléke.
2013. jan. 22. 22:56
1/5 anonim válasza:
Mégis, mit csinált a fiad a telefonnal, hogy beázott?
2/5 anonim válasza:
Pontosan mi baja van a telefonnak? Es mi idezte ezt elo? Hol vetted? Milyen tipusu telefon?
3/5 anonim válasza:
sőt egyes telefonokon már akkor is beázást jelez az indikátor ha hidegből melegre viszed és páralecsapódás jelentkezik. Ilyenkor is ugrik a garancia, mert a szerviz szerint ez is beázás :(
4/5 anonim válasza:
"Pl:esőben ne vegyem fel a telefont mert beázhat?"
Pl esőben hagy ázzon be majd úgyis kicserélik?
Gondolom ha te árulnál telefont és hordanák vissza a készülékeket amiket beáztattak, te is kicserélnéd mindet.
5/5 anonim válasza:
Sajnos az egyik legnagyobb mobilszolgáltató szokta ezt csinálni, hogy átveszi javításra, és visszaadja azzal, hogy beázott, jótállás megvonva, ennyi. Nem tudsz mit csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!