Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek 100....

Milyen telefont vegyek 100. 000Ft-ig?

Figyelt kérdés
90-100e Ft szánnék rá, és vagy a telenornál vagy függetlent tudnék venni, milyet vegyem ami most megérné?

2013. febr. 1. 14:44
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

"Végső sörön"...tudat alatt szomjazom.

Szóval *soron*

2013. febr. 6. 19:44
 22/27 anonim ***** válasza:

Még annyit az 54%-os kollégának, hogy nem az S3-as One S-ről van/volt szó, hanem az S4-es Krait processzorosról.

És amíg az S3-as, ami a szolgáltatóhoz került be, ténylegesen is az S2 szintjén van, addig az Snapdragon S4 Pro-s ott van, mint az S3, és a HOX-ot is körbepofozza a szintetikus tesztekben.Erre lehet verni a E-bránert.

2013. febr. 6. 19:51
 23/27 renato-n ***** válasza:
R081 nem én találtam ki hogy az s 2-vel van egy súlycsoportba, [link]
2013. febr. 6. 22:47
 24/27 anonim ***** válasza:

És azt is észrevetted gondolom az eredményeken, hogy a legtöbb tesztben a One S kétszer annyi pontot ért el, mint az S2...

De akkor a One S és S3 táblázatából kimásolva, hogy ne nagyon kelljen utána keresni:

S3 teszteredmények, mellette a One S eredményei:

Quadrant 2: 5480 pont > 4942 pont

Linpack Single: 57,107 MF/ 1,47 s < 101,863 MF/ 0,82 s

Linpack Multi: 189,088 MF/ 0,89 s < 218,66 MF/ 0,79 s

Smartbench 12 prod.: 4020 pont < 4839 pont

Smartbench 12 games: 1647 pont < 3374 pont

Antutu: 12516 pont > 7017 pont

Nem véletlenül írtam az egyik hsz-emben, hogy egyik tesztben ez a jobb, a másikban meg a másik.Még ha feltételezzük is, hogy viszonylag helyesek az eredmények, mert mindet legalább 3-szor lefuttatták a One S több tesztben jobb eredményt ért el.

Nem csak a hardver számít, mert ott az antutu, látszik, hogy az S3 megveri rendesen az exynos quad miatt, viszont amiben mindig is jobb volt, és lesz is a HTC, az a szoftveres optimalizáció.

Az S2 meg azért van a One S táblázatában, mert a samunak akkor még az volt a zászlóshajója, amire egyébként papírforma szerint a One S köröket ver, az S3-at csak egy hónappal később dobták piacra...

2013. febr. 7. 12:10
 25/27 anonim ***** válasza:

Nem akarok vitát kirobbantani, meg szájkaratézni, félreértés ne essék, csak ha már ennyire hivatalosak akarunk lenni, és ragaszkodunk a papírformához, akkor ténylegesen az S3-al vesd össze, ha már egyszer azt ajnároztad.

Továbbá az átlag User ugyanúgy el tudja olvasni az emailjeit mindkettőn, ugyanúgy tud telefonálni, sms-t írni, zseblámpázni, naptárt lesni és böngészni mindkét telefonon, akkor nem látom értelmét +15 kilót kibaxni az ablakon csak azért, mert Samsung Galaxy, és egy hónappal frissebb.

Bár nekem továbbra is édes mindegy, hogy ki mit vesz, nem az én pénzemről van szó.

2013. febr. 7. 12:18
 26/27 A kérdező kommentje:

Egy ideig nem volt netem, és azóta jó sok infót írtatok.

Köszönöm a sok jó információkat!

HTC One S ás Sony Xperia S között vagyok, mert mind a kettő telefon tetszik, Sony kicsit jobban mert nekem a kamera is számít mert sokszor használom,és az ára is jó szerintem.

HTC one s is nagyon tetszik, csak a kijelzője nem jó azt olvastam pár oldalon.

Kettő közül melyiket érdemes megvennem??

Néztem pár oldalt és mindig mást írnak róla hogy melyiket a jobb és melyiket éri megvenni, ezért is nem tudok dönteni.

2013. febr. 7. 16:11
 27/27 A kérdező kommentje:
Vagy még a Xperia SL
2013. febr. 7. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!