Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek 100....

Milyen telefont vegyek 100. 000Ft-ig?

Figyelt kérdés
90-100e Ft szánnék rá, és vagy a telenornál vagy függetlent tudnék venni, milyet vegyem ami most megérné?

2013. febr. 1. 14:44
1 2 3
 1/27 Osynho ***** válasza:
39%
HTC One S (S4-es Krait processzorral).
2013. febr. 1. 14:49
 2/27 Osynho ***** válasza:
39%
Telenornál 99%, hogy csak S3-ast kapsz, de függetlenül is kapni 100e környékén.
2013. febr. 1. 14:49
 3/27 A kérdező kommentje:

[link]

Ez a teló?

2013. febr. 1. 14:53
 4/27 anonim ***** válasza:
39%

Ha 90-100 ezerért akarod megvenni, akkor röhej érte ennyi pénz.

Ajánlom én is az S4-es One S-t inkább.

2013. febr. 1. 15:02
 5/27 Osynho ***** válasza:
Galaxy III mini nem egy liga a One S-el. ;-)
2013. febr. 1. 15:04
 6/27 A kérdező kommentje:
Melyik boltba érdemes megnéznem vagy megrendelnem a HTC One S-t?
2013. febr. 1. 15:31
 7/27 Osynho ***** válasza:

Innen rendeltek töbebn a ph-ról:

[link]

Lényeg, hogy z520 legyen a típusszáma, ez az S4-es verzió. Erre külön kérdezz rá. A másik meg a gyári garancia. Ne sufnigaranciával vedd, csakis hivatalos Htc garral!

Nekem az S3-as verzió van, és nagyon szeretem. :)

2013. febr. 1. 15:35
 8/27 anonim ***** válasza:
74%
Vagy ha nem találsz s4-es procijút, akkor vegyél egy xperia sl-t. Ha találsz, akkor nyilván az one s-t vedd.
2013. febr. 1. 17:04
 9/27 anonim ***** válasza:

még valamit... befürödtem a borotvaéles, de kismérető képernyővel.. ha még nem volt 5 collos a kezedben, akkor furcsa.. de sajnos azon lehet legjobban élvezni a lehetőségeket...játék, újság, képek.. sajnos sokba került a tapasztalat, mire az ötcollost megvettem.. baromijó..

igaz, a tízcollos tablettel is szemezek, mert még jobb..csak telefonálni nem lehet vele :-( (vicceltem)

százért már szóbaállnak veled, ha nagyképernyős telót akarsz négy maggal, stb.. a négycollos már kicsi...

2013. febr. 2. 10:17
 10/27 A kérdező kommentje:

Néztem teszteket, és HTC one s jobbnak tűnik, és szerintem minőségibb telókat adnak a htc.

Néztem egy másik boltba, itt érdemes rendelni, megbízhatóak?: [link]

Vagy a [link] ról, itt egy dolog zavar engem még pedig ez a leírás: A készülék bekapcsolásakor egy T-Mobile logó jelenik meg,, engem kicsit zavarna :) volt már ilyen telóm csak vodafonos logó jelent meg.

2013. febr. 2. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!