Milyen telefont vegyek 100. 000Ft-ig?
Az S4-es One S számítási teljesítményben ott van mint az S3.
Egyik szintetikus tesztben ez a jobb, a másikban meg a másik.
Már akit érdekel a papírforma.
Viszont a HTC stabilabb OS-t pakol a telóra, jobb az anyaghasználat és bár ez szubjektív, de a Sense a legjobb gyári UI.JB meg mindkettőre van, és lehet, hogy a Sense5-öt is meg fogja kapni.
Azt a 15 ezret meg nem indokolja semmi, bár nem az én pénzem, meg nem én döntök.
Felsorolt párat az előtted hozzászóló. :)
Ezeken kívül emberibb méret és a fém unibody ház sem utolsó. :) Persze ez szubjektív.
Ja, hogy te abba a 20-ba belesorolod azt, hogy ha rákacsintgatsz a telódra, akkor az reagál rá, és stb?...az átlag usernek halovány lila gőze sincs arról, hogy egyáltalán van ilyen.Vagy akár te is használod/használnád napi szinten?
Az egyetlen plusz szvsz az S3 előnyére, az a Note2-ből kölcsönzött osztott képernyős mód, ami tényleg plusz, és még napi szinten is használható lehet-ne.Feltéve, ha mindenki használja egyáltalán napi szinten.
Továbbá...az itt kérdezők 90%-át qrvára nem érdekli, hogy milyen hardver van a telóban, mégis leírjuk, és elmondjuk, hogy papíron mi az ami erősebb, mi az aminek jobb a neve.De végső sörön az átlag usert úgysem ez fogja befolyásolni, mert többen azt sem tudják mi az a cpu, gpu, krait mag, hyper threading technoógia, littleBIG project butter, stb.
Mégis leírjuk, az átlag user meg böffent egy okét, ha érdekli, utána néz, ha nem, akkor betudja annak, hogy kínaiul ír itt majdnem minden válaszoló.
Továbbá...ha már szintetikus tesztekkel jössz, és vered az E péniszt a benchmarkokra, akkor utánanézhetnél a One S teljesítményének, és átgondolnád azt a kijelentésedet, hogy az S2-vel lenne egy szinten.Ami azért elég vicces.Ha szigorúan a papírformát követjük, ha már ennyire ragaszkodsz hozzá.
Épp ezért mondom, hogy az általad ismert "20" plusz eyecandy, és az az egy normálisan napi szinten használható plusz, ami az osztott képernyő, qrvára nem éri meg azt a 15 rugót.
Bár mint előzőleg is írtam, nekem aztán édes mindegy, hogy ki mire dobálja el a Szent Istvánokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!